Youtubere indtager MCH Herning Kongrescenter

De to youtubere ComKean og Den Mandige Elg kan opleves på tæt hold i showet ‘ComKean og Den Mandige Elg’ i efterårsferien i MCH Herning Kongrescenter.

Med næsten 80 millioner views er ComKean og Den Mandige Elg nogle af landets mest populære youtubere blandt unge. Som en del af deres turné landet over besøger de Herning med deres fællesshow ‘ComKean med Elg på’. Det sker i efterårsferien 16. oktober 2018 i MCH Herning Kongrescenter.

ComKean og Den Mandige Elgs videoer er blevet en fast del af mange børns hverdag. Showet ‘ComKean og Den Mandige Elg’ er en opdateret version af deres oprindelige show, hvor de spiller et nyt spil, og publikum kan være med til at bestemme, hvad der skal ske på scenen. Går Elgen i ComKeans fælder, eller lærer ComKean at spise Elgens ananas? Det finder publikum ud af den 16. oktober.

‘ComKean og Den Mandige Elg’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 16. oktober 2018 kl. 12.00. Billetter kan købes på mch.dk eller i billetsalget i Kongrescentret fra tirsdag 26. juni kl. 10.00.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box