Westerholm: Vi skal vinde på rå fight, indstilling og attitude

Foto: Alex Paulsen

Af Morten Toft

Fredag aften står TTH Holstebro overfor et vigtigt lokalopgør mod Mors-Thy Håndbold. Kampen bliver den første ligakamp i 2019. 

Opgørene mod naboerne fra Mors-Thy, er som regel præget af hård fight og intensitet. Cheftræner Patrick Westerholm forventer samme type kamp nok engang.

– Jeg forventer ikke flot spil fra os mod Mors-Thy, da vi har haft en hård fysisk måned, hvor tiden er blevet brugt på at bygge formen op til et krævende forårsprogram. Vi skal vinde på rå fight, indstilling og attitude mod Mors-Thy – det flotte spil forventer jeg først senere. Men jeg tror at den fysiske investering er givet godt ud i det lange løb, siger Patrick Westerholm.

Selvom spillet måske ikke kommer til at sidde i skabet fra start, så tager cheftræneren gerne favoritrollen på sig mod Mors-Thy.

– Mors-Thy kan spille helt frit mod os. Gråkjær Arena er ikke et sted, hvor de er vilde efter at møde os, og vi er klare favoritter mod dem. Jeg forventer at vi lever op til den rolle, så vi kommer godt i gang med forårssæsonen, siger Patrick Westerholm.

Kampen mod Mors-Thy bliver den første ligakamp efter snart 1,5 måneds kamppause. Det er som at starte på en frisk, i følge Westerholm.

– Det som er sket før jul kan man ikke rigtig bruge til så meget. Man kan sige at sæsonen på en måde starter forfra, og man skal igen forsøge at finde rytme og kvalitet. For os handler det om at holde tungen lige i munden her i foråret, så vi kan få mindst ét point med over i slutspillet og forhåbentlig gøre det godt i EHF Cuppen, fortæller Patrick Westerholm og tilføjer:

– Men ingen tvivl om at vi bare glæder os til at spille kampe igen. Vi står overfor en meget febrilsk og hektisk måned her i februar, hvor vi spiller 8-9 kampe.

TTH Holstebro møder Mors-Thy Håndbold fredag den 1. februar kl. 19.00 i Gråkjær Arena Holstebro. Køb din billet til kampen HER

 

Kåring af Månedens TTH-profil

Til kampen mod Mors-Thy Håndbold kåres Månedens TTH profil. Kåringen går til en spiller, som har udmærket sig på banen i løbet af januar måned. Kåringen præsenteres af Nørre Vosborg.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019