Westerholm: Vi jagter en god kamp

Af Claus Sonne

Når TTH’s herrer lørdag møder KIF Kolding København i Gråkjær Arena, handler det – ikke voldsomt overraskede – for cheftræner Patrick Westerholm om at få en sejr. Men det handler ikke bare om de to point, der er på spil.

– Efter et par halvdårlige kampe vil vi gerne op på hesten igen – for vi trænger til at spille godt efter et par sløje indsatser. Vi skal blandt andet have forsvaret tilbage på foden, så vi har det som en base, der giver os mulighed for at løbe kontra. Og ja, vi vil gerne ud og løbe med KIF, siger Westerholm.

KIF Kolding København kommer med en frisk sejr over Mors-Thy i en kamp, hvor halureet stod af et par gange, og ud over et håb om, tidtagningen kommer til at køre optimalt i lørdagens kamp, så har Patrick Westerholm fundet en række indsatspunkter, der skal stikke en kæp i Kolding-hjulet.

– Vi skal have stoppet Philip Stenmal, der har været helt outstanding på det seneste. Og vi skal have stoppet Bo Spellerbergs sammenspil med deres dygtige stregspillere. Men der er meget mere i KIF end det, så vi skal ud og ramme vores bedste, hvis det skal blive til sejr, konstaterer Westerholm.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.