Westerholm om slutspilspulje: Det bliver tæt og spændende

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Morten Toft

Cheftræner Patrick Westerholm har sat ord på slutspilspulje 1, hvor man danner pulje med grundspilsvinderne og pokalmestrene fra Aalborg, de grønne ærkerivaler fra Skjern og SønderjyskE.

Puljen bliver tæt og spændende forudser Westerholm:

– Hvem vi møder betyder ikke så meget. Vi ved at vi besidder kvalitet til at kunne slå alle, men det kræver at vi kører på højeste klinge, og rammer topniveauet både offensivt og defensivt. Det skal nok blive en tæt og spændende pulje, siger Patrick Westerholm, som sætter ord på holdets chancer i puljen:

– Vores chance for at nå semifinalen ser lovende ud på den måde, at vi har det ene point med over fra grundspillet. Pointet giver en fordel, men vi skal ikke bruge det som en sovepude. Vi skal forsvare vores hjemmebane med tre sejre, og så hente to point på udebane. Det er regnestykket som vi håber på at kunne gennemføre i forhold til at gå videre.

Westerholm ligger ikke skjul på at han ser Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold som de største konkurrenter i puljen. Og netop Skjern bliver den første udfordring i DM-slutspillet, når man møder dem den 17. april på udebane.

– Udebanekampen mod Skjern er en nøglekamp for os. Hvis vi kan stjæle point på deres hjemmebane, så har vi taget et stort skridt. Skjern er formentlig holdet som vi kommer til at slås mest med om at gå videre, siger Patrick Westerholm.

Topholdet fra Aalborg Håndbold har besejret TTH Holstebro to gange i løbet af sæsonen. Især nederlaget i Gråkjær Arena er en kamp som Westerholm ønsker at revanchere.

– I vores seneste kamp mod Aalborg var vi ikke gode, og det er en kamp som vi ønsker at revanchere. Der er ingen tvivl om at Aalborg er favorit til at gå videre fra gruppen, men vi tror på vores chance mod dem.

Den 24. april har TTH Holstebro den første hjemmekamp i DM-slutspillet. Her møder man SønderjyskE Håndbold. Køb din billet til TTH’s hjemmekampe i DM-slutspillet HER.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.