Westerholm: Godkendt sæson

 Af Claus Sonne

Sæsonen er slut for TTH’s herrer, og dermed kan cheftræner Patrick Westerholm tage de overordnede briller på og evaluere på sæsonen. Og han er mere glad over end ked af, hvad han ser.

Hvad har sæsonens største skuffelse været?

– Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at vi ikke nåede til DM-semifnalerne, men jeg er mere skuffet over, at vi missede gruppespillet i EHF Cuppen, hvor vi sammenlagt tabte med et mål til polske Azoty-Pulawy. Selvføgelig manglende vi Peter Balling i returkampen i Holstebro, men det var ikke et hold, vi burde have tabt til.

Og sæsonens højdepunkt?

– 41-21 sejren over Christiansbjerg fra Serie 1 i pokalturneringen … Hæ-hæ … Nej, det er selvfølgelig sejren i Santander Final4 i Gråkjær Arena. Det var vildt lørdag, hvor vi vinder på et mål et sekund før tid scoret fra midterlinjen af Vignir. Og det var endnu vildere på finaledagen, hvor arenaen kogte og vi spiller en fantastisk kamp mod GOG. Den store pokalsejr over Skjern, som vi netop havde tabt lige så stort til, er også på listen.

Hvad med 888ligaen?

– Som nævnt er jeg skuffet over, at vi ikke nåede semifnalerne. Men jeg kan konstatere, at der blandt de sidste fire hold ikke er et hold, der har mindre økonomibudget end TTH. Vi har hele sæsonen kæmpet med at finde den nødvendige stabilitet, men det lykkedes ikke. Det kostede os muligheden for få en medalje.

Men du godkender sæsonen?

– Ja. Der er to danske titler at spille om, og vi står med den ene, der tilmed sikrer os en plads i Europa i næste sæson. Dermed har vi fået mere ud af sæsonen end langt, langt hovedparten af de øvrige klubber i landet. Det er i min bog godkendt.

Hvordan ser næste sæson ud?

– Tjaaa ….Vi bytter nogle lidt ældre og etablerede spillere som Simon Birkefeldt og Martin Hansen ud med nogle unge løver som Kay Smits, Jonatan Würtz og Thomas Damgaard. Og så siger vi farvel til Torbjørn, der har været ligaens bedste keeper. Her får vi tilgang af Sebastian Frandsen, der har været stærkt spillende for BSV i slutspillet. Så man kan vel sige, at vi beholder grundstammen, mister noget erfaring og får tilgang af en flok spillere med et meget stort udviklingspotentiale. Spændende bliver det under alle omstændigheder.

Gaardhøje 300x250 ny
Det Gamle Postkontor