Vitaminer er vigtig for at styrke håret

Hårdoktor.dk er en ny webshop lavet i samarbejde med frisører og ehandelsfolk. Webshoppen skal på sigt blive kundernes naturlige valg, når der shoppes gode og sunde hårprodukter. Første produkt på hylden hos Hårdoktor.dk er hårvitaminer.

Hårvitaminer hjælper dig til at gro et stærkere og sundere hår, pga. af de mineraler og vitaminer som de tilfører indefra. Hårdoktor.dk sælger hårvitaminer af mærket Sweet Bunny Hare som er hårvitaminer i vingummi udgave, der indeholder alle de vitaminer og mineraler håret har brug for.

Køb Sweet Buuny Hare her

Hårdoktor.dk har valgt Sweet Bunny Hare, da det er veganske og naturlige vingummi vitaminer, som ud over at give håret de helt rigtige vitaminer også smager fantastisk. Der skal blot spises to vingummier pr dag og efter 3 måneders brug vil der kunne ses tydelige resultater i form af stærkere og længere hår. Veganske hårvitaminer indeholder ikke nogen form for animalske tilsætningsstoffer. Endvidere er hårvitaminerne  også fri for gluten, gelatine, soya og parabener.

Håret har specielt brug for B-vitaminer, som er de vigtigste vitaminer man kan få for at undgå hårtab og styrke håret. Sweet Bunny Hare hår vitaminerne indeholder Biotin som er det B-vitamin, der styrker håret og tilmed øger hårets produktion og mindsker hårtab. Der findes 13 forskellige ingredienser i Sweet Bunny Hare, som alle er med til at styrke og pleje håret.

Læs mere om Sweet Bunny Hare her

Spørger du folkene bag Hårdoktor.dk er der mange gode grunde til at begynde at spise hårvitaminer. Mange lider af tyndt og slidt hår efter afblegning eller oplever hårtab i forbindelse med graviditet og amning. Her kan hårvitaminer hjælpe med igen at få et sundt, stærkt og flot hår.

Hårdoktor.dk vil fremover ikke kun kunne tilbyde hårvitaminer på hylderne, men et bredt udvalg af hår produkter der kan afhjælpe mange andre hårproblemer, som bl.a. skæl.

Sweet Bunny Hare – Hårvitamin

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.