Viktor Óstlund: Det var en sjov kamp

Foto: Alex Paulsen

 Af Morten Toft

Mål var der nok af i TTH’s 38-34 sejr tirsdag aften mod SønderjyskE. Svenske Viktor Óstlund var en af de spillere som trådte i kræft med flere scoringer. 

Viktor Óstlund var manden bag 7 scoringer i kampen på blot 9 forsøg. 5 af slagsen kom i første halvleg uden et brændt skud.

– Det var rigtig dejligt at spille en god kamp. Vores angrebsspil kan vi være meget tilfredse med, og vi sørger for at komme i tempo og vælger de rette skud. Der var mange positive momenter, siger Viktor Óstlund og tilføjer:

– Ironisk nok havde vi haft mest fokus på forsvaret som optakt mod SønderjyskE, men det kom nok aldrig til udtryk. Heldigvis havde vi godt styr på det i den anden ende, siger svenskeren tørt med et stort smil.

Når der bliver scoret 42 mål på en halvleg og 82 mål i alt; så står tiden ikke stille i en håndbold hal.

– Det her var absolut en af de sjovere kampe. Der var aldrig ro på og man følte konstant at man var i angreb. Det var bestemt en underholdende kamp at være med, slutter TTH-backen.

Viktor Óstlund var ikke den eneste TTH Holstebro spiller som var skarp i opgøret. Jonas Porup smed 9 scoringer i kassen på 11 forsøg, og Magnus Bramming fra fløjen scorede 6 mål på 6 forsøg.

Den næste kamp for TTH Holstebro er den 5. december mod Nordsjælland Håndbold. Køb din billet HER.

Brinks box