Vi glæder os til at spille om point igen

Af Morten Toft

Snart er det endelig tid til damehåndbold i Gråkjær Arena igen når Aarhus United gæster TTH Holstebro pigerne søndag kl. 18.00. Aarhus United overraskede for nyligt alle da de tilkæmpede sig pokalbronze til Final4, så det er et hold med selvtillid der kommer til Holstebro.

Målvogter Louise Egestorp ser frem til opgøret mod pokalbronzevinderne.

– Der er ingen tvivl om, at vi alle sammen glæder os helt vildt til at skulle spille kamp igen. Landsholdspausen er altid lidt en svær ting, det er dejligt med lidt afveksling og at have tid til at bygge på fysikken og gå i dybden med den individuelle træning, men samtidig træner vi alle for at spille kamp, og der er ingen tvivl om, at vi glæder os som små børn til juleaften for at spille kamp i Gråkjær Arena igen.

TTH Holstebro pigerne skal prøve at forsætte formen fra et flot efterår, hvor det er blevet til 13 point og en foreløbig 7. plads. Derimod har den kommende modstander fået beskedne 5 point og må tage til takke med en 10. plads i HTH GO Ligaen. Louise Egestorp har dog også tro på at sejren kan komme i hus selvom Aarhus United for nyligt fik skabt momentum.

– Aarhus United kommer naturligvis med god selvtillid efter deres Final4 optræden, men vi frygter dem ikke. Vi har fuldt fokus på os selv og de ting vi ved at vi skal gøre for at slå Aarhus.

Drømmen om at opnå deltagelse i slutspillet er stadig ambitionen for TTH Holstebro pigerne, hvilket skal komme til udtryk allerede nu på søndag mod Aarhus United.

– Vi er utrolig stolte af hvad vi har opnået i den første halvdel af sæsonen. Lige så snart det er sagt, vil jeg skynde mig at understrege, at vi på ingen måde er tilfredse. Vi er stadig lige så ærgerrige som før jul, og vi går stadig efter at tage alle de point vi overhovedet kan komme til, afslutter Louise Egestorp.

Billetter til NYTÅRSBRAGET i Gråkjær Arena kan købes for kun 60,- kr. – Køb din billet her; http://shop.tthholstebro.dk/kampe/20180107

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box