Velkommen til fremtiden på det nye psykiatriske hospital

Hvordan ser et spritnyt hospital ud? Hvorfor er det vigtigt at hospitalerne for psykisk og fysisk syge skal være ved siden af hinanden? Og er det rigtigt, at venteområdet er et stort kunstværk?

Nu kan du få svar på spørgsmålene og stillet din nysgerrighed, når det nye psykiatriske hospital i Skejby inviterer til åbent hus 28. oktober kl. 11-15.

Med andre ord får du en unik mulighed for at se, hvordan fremtidens psykiatri ser ud. Så kom og se retspsykiatrien, tag et kig på en moderne psykiatrisk sengestue, nyd gårdhaverne og oplev kunsten, når Aarhus Universitetshospital Psykiatrien åbner dørene for alle.

– Vi har glædet os. Med åbningen markerer vi en ny tid for psykiatrien. En tid, hvor psykiatriske og fysiske lidelser er under samme topmoderne tag. Jeg ser frem til at byde alle velkommen – og til at få en ny arbejdsplads, siger Jacob Klærke, formand for Psykiatri- og socialudvalget i Region Midtjylland og læge ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Risskov.

Åbent for alle

Arrangementet kræver ikke tilmelding. Du møder bare op og går med på en af de mange ruter, der viser hele hospitalet frem. På dagen vil der være rig mulighed for at blive klogere, når medarbejdere fra de psykiatriske afdelinger står klar til at fortælle og svare på dine spørgsmål.

– Behandlingen og forståelsen af psykisk syge udvikler sig hele tiden. Derfor skal psykiatrien også have tidssvarende og moderne rammer. Det får vi i Skejby. Så vi håber, at rigtig mange vil benytte sig at chancen for at se, hvordan fremtidens sygehus ser ud, siger Gert Pilgaard Christensen, direktør for Psykiatri og Social.

 

Hvor og hvornår:

Åbent hus 28. oktober 2018 klokken 11.00-15.00

Aarhus Universitetshospital Psykiatrien

Palle Juul Jensens Boulevard 175, indgang K

8200 Aarhus N 

Du kan læse mere om arrangementet og det nye hospital lige her: www.auhpsykiatrien.rm.dk

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box