Valg på Grundlovsdag

Danskerne skal til folketingsvalg d. 5 juni.

Statsministeren har udskrevet valg, og selvom mange havde forventet, at det ville blive et dobbeltvalg, og at vi kunne få overstået både folketingsvalget og europaparlamentsvalget, skal danskerne nu til valg to gange indenfor ti dage. Folketingsvalget i 2019 bliver således afholdt på Grundlovsdag, onsdag den 5. juni.

“Jeg har i går informeret Hendes Majestæt Dronningen, at der udskrives valg til folketinget, sagde Lars Løkke Rasmussen under en særlig udtalelse i dag i folketingssalen. Statsministeren har store planer om at blive genvalgt, og opfordrede i sin udtalelse de danske vælgere, til at stemme blåt om 29 dage.

– Jeg ønsker at bruge hele min vilje, mine kompetencer og min erfaring til fortsat at lede Danmark. Og jeg beder danskerne om genvalg ved folketingsvalget som afholdes 5. juni,

Dermed står de danske vælgere nu overfor en såkaldt “lang valgkamp”.

Kayas Pizza box