Vær den første, der bor i dit hus

Dette indhold er sponsoreret

Hvorfor skulle du dog købe et gammelt hus, når du kan købe et helt nyt hus, der er bygget til dig og din familie? Med nybyggeri er du den første, der bruger alt i huset. Du er sågar den første, der går på toilettet. Nybyggeri er din garanti for, at alt er spritnyt.

Nybyggeri behøver ikke koste en formue

Du sidder sikkert og tænker, at det er en del dyrere at få bygget et helt nyt hus, end det er bare at købe et, der allerede står der. Det behøver dog ikke være helt sandt.

Man kan nemlig købe det, der kaldes typehuse. Det er huse, der allerede er designede, og så vælger du dem egentlig bare fra et magasin. Det gør dog ikke husene mindre skønne, for det er typisk arkitekttegnede typehuse, hvilket vil sige, at der er arkitekter, der har siddet og tegnet det, netop som det er tilfældet med arkitekttegnede huse.

Når du vælger et typehus fremfor et arkitekttegnet hus, sparer du en god sjat af tegneomkostningerne. Byggefirmaet kan nemlig sagtens opføre det samme hus 50 gange, og de skal jo kun betale for tegningen en gang. Derfor er dine omkostninger til tegninger også meget lavere, selvom du får samme kvalitet.

Du behøver ikke gå på kompromis med beliggenheden

Det fede ved nybyggeri er, at du helt selv vælger placeringen af dit nye hjem. Det betyder, at du ikke behøver købe et hus, der er middelmådigt, men har en god beliggenhed eller omvendt. Du kan få både en god beliggenhed og et dejligt hus.

Arbejder du f.eks. i Struer eller Holstebro, så er der masser af plads lige udenfor byen, hvor du kan købe grunde. Hvis du er mere til at bo inde i byen, kan det naturligvis også lade sig gøre at købe en grund med et hus, som du kan rive ned.

Kayas Pizza box