Underskriv dokumenter digitalt og slip for besværet

Dette indhold er sponsoreret

 

Når ordet digital underskrift kommer på tale, vil du typisk forestille dig en fysisk en af slagsen. Med stadig igangværende forandringer i den digitale og fysiske verden, rykkes flere og flere underskrifter dog online. Dette er der god grund til, siden der typisk vil være meget tid og mange kræfter at spare på denne type af digitalisering – alt sammen samtidigt med at den rette sikkerhed bibeholdes.

 

Digitale underskrifter sparer tid for alle parter

Vil du gerne som privatperson eller virksomhed spare tid og besvær, er online underskrivning af dokumenter næsten garanteret noget for dig. Det kan for eksempel være via en tjeneste som Visma Addo, der har en statistik som lyder på, at hele 80 procent af dokumenter og kontrakter underskrives samme dag som de digitalt sendes afsted. Det er en helt anden hastighed end det typisk vil være tilfældet med indhentning af underskrifter.

 

Hurtigt og sikre underskrifter kan være med til at effektivisere hverdag og arbejde på en hidtil ukendt måde. Samtidigt slipper du for at skulle forholde dig til regler og lovgivning på området, for eksempel i forbindelse med personfølsomme oplysninger. Går underskrifterne via det rette firma, er der nemlig styr på dette. Alt sammen samtidigt med at den enkelte virksomhed vil spare penge på processen.

 

Når alting kører automatisk, kan du slippe bekymringerne

Der findes få ting mere besværligt end at sikre sig, at alting fungerer korrekt. Med den rette udbyder af digitale signaturer kan du dog nemt og enkelt følge hele processen fra start til slut på overskuelig vis. Hold for eksempel øje med, hvor i processen modtageren af et dokument befinder sig – fra det er læst og modtaget, til det er underskrevet og godkendt. Her er det også automatiseret, at der udsendes eventuelle nødvendige rykkere for forsinkede underskrifter.

 

Vil du spare tid og kræfter, handler det blot om at komme i gang i underskriftuniverset.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box