Kyllingebryst i karry og grøntsager

Get Fit aug19

Det skal du bruge af ingredienser

  2 personer 4 personer
Kyllingebryst 2 4
Olie/margarine 1 spsk. 1,5 spsk.
Karry 1 tsk. 1spsk.
Piskefløde ½ dl. 1 dl.
Vand ½ dl 1 dl.
Grov grønsagsblanding 400 g. 800 g.
Salt
Peber
Kartofler eller ris

 

Du skal bruge pande eller gryde med låg

  1. Brun brystet på begge sider
  2. Kom karry på brystet og vend det i olien/margarinen
  3. Krydr let med salt og peber
  4. Kom vand ved brystet
  5. Kom piskefløde ved brystet
  6. Bland grøntsagerne i retten
  7. Lad retten simre i 15 minutter under låg
  8. Smag til med salt og peber

Tidsforbrug 30 minutter

 

Brinks box
Noojins boks alm.