TTH-talenter klar til Westerholms ligatrup

Af Morten Toft

For de to lokale TTH-drenge, Thomas Damgaard og Malte Justesen, var mandagens sæsonopstart meget speciel. Her havde de to talenter første dag i Westerholms ligatrup.

De to spillere er de seneste modne skud på talenttræet hos TTH Holstebro. Begge har de taget skridtet fra TTH-talentafdeling op til TTH´s ligatrup.

Malte og Thomas på henholdsvis 18 og 19 år stammer fra TTH´s eget talentakademi, hvor de har udviklet sig flot de seneste tre år. På akademiet har de fulgt talentsamarbejdet via Holstebro Elitesport, som kombinerer uddannelse og sport med ”Made In Holstebro” konceptet.

Malte Justesen har set frem til at tage skridtet op ad stigen til ligatruppen.

– Det er selvfølgelig rigtig stort at blive en fast del af ligatruppen allerede nu. Jeg ser frem til at blive udfordret på højeste niveau, hvor jeg uden tvivl kan lære en masse. Jeg kommer til at supplere Magnus Bramming på venstre fløj – og i det samarbejde vil jeg kunne lære meget, og så gælder det om at gribe chancen når jeg får den, siger Malte.

Thomas Damgaard har snuset kraftigt til ligatruppen i forhenværende sæson, og den unge playmaker glæder sig til at være en del af truppen i 18/19 sæsonen.

– Jeg fik en del ligatræning sidste sæson, hvor jeg lærte meget og fik hår på brystet. Nu gælder det om at fortsætte min udvikling i et stærkt træningsmiljø. Som ny ung mand i truppen gælder det om at suge alt det til mig som jeg kan. Jeg er klar til at give alt hvad jeg har, siger han.

Thomas Damgaard og Malte Justesen er begge et resultat af klubbens ”Talentplan 2020”, som er etableret i samarbejde med Færch Fonden, Holstebro Kommune og Vestforsyningen.

Læs HER mere om Made In Holstebro konceptet.

 

I den nye sæson kommer Malte Justesen til at spille med nr. 19, og vil have Holstebro Elitesport som personlig sponsor, mens Thomas Damgaard vil spille med nr. 4 og have Smith Knudsen Advokatfirma som personlig sponsor.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.