TTH: Stolpe ud gav smalt nederlag

Af Claus Sonne

888 Ligaen

TTH Holstebro – Skjern Håndbold 30-31 (15-17)

Der opdateres med målscorere asap ….

 

30-28 blev til 30-31 i de sidste minutter af lokalopgøret mod Skjern – men det var uhyre tæt på, at TTH havde fået et point eller måske to ud af anstrengelserne i den første kamp efter weekendens pokaltitel.

To af de sidste tre Skjern-scoringer var nemlig en tur via Torbjørn Bergeruds hænder og/eller krop, men bolden sneg sig over stregen i begge tilfælde. I slutsekunderne fik Viktor Östlund sendt et skud på mål, men svenskerens skud blev reddet.

TTH begyndte kampen godt, hvor især Peter Balling var skarp. Men sig vendte bøtten, og pludselig førte gæsterne 10-5. TTH halsede derefter et stykke efter Skjern, men med et kvarters tid igen var det TTH’erne tur til at få momentum. Flere gange blev det til føringer på to mål, men rent defensivt fik TTH-forsvaret problemer med Skjerns 7 mod 6-spil.

Heldigvis var offensiven bedre kørende, og især Magnus Bramming var knivskarp. Også Jeppe Hauskov på den anden fløj forvaltede sine 60 minutter på banen med fem scoringer på seks forsøg. Og så flækkede Viktor Östlund et par gevaldige brag ind fra distancen.

Alt i alt blev det en kamp, hvor TTH ikke fandt det samme høje niveau som i søndagens pokalfinale mod GOG, men hvor det alligevel var tæt på at blive til point.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.