TTH: Sæsonafslutning for klubbens frivillige

Af Morten Toft

I alt 110 af klubbens frivillige ildsjæle var onsdag aften mødt op til en afslutning på 2017/18 sæsonen. Her blev der sagt tak for denne gang, god sommerferie og ikke mindst på gensyn, før det hele begynder forfra igen til august med en ny sæson. 

Den netop overståede sæson har dog været ekstra speciel, og har krævet ekstra brug for de frivillige hænder til et Santander Final4 stævne, der pludselig fik sin destination i Holstebro – Og hjælpen fra de mange ekstra hænder har haft stor betydning for stævnets succes.

– Klubben har modtaget massiv ros fra nær og fjern for vores hjælpsomme frivillige til Santander Final4. De gæster som har besøgt os har virkelig værdsat den gæstfrihed som vores frivillige har udstrålet til det her store stævne, og det er vi meget stolte af, siger Jan Facius fra TTH-kontoret og tilføjer:

– Vi er utrolig taknemmelige for alle vores frivillige, der sæson efter sæson yder en kæmpe indsats i TTH Holstebro. Frivillige hænder er uundværligt i de danske håndboldklubber, og kun med deres hjælp kan vi drive TTH Holstebro som en dansk topklub. Tak til jer alle, for jeres fantastiske hjælp og støtte, slutter Jan Facius.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.