TTH-profiler med flotte præstationer i VM-kval

Af Morten Toft

I denne uge har tre TTH´er repræsenteret deres respektive landshold til VM-kvalifikation, og to ud af de tre kan nu se frem til at deltage i HANDBALL´19, som spilles på tysk og dansk grund i januar måned. 

Vignir Svavarsson var med det islandske landshold, og efter en uafgjort 27-27 score i det første opgør, skulle den rutinerede veteran hente en sejr i returopgøret. Det lykkedes for Vignir og Island at hente en sejr på 34-31 i returen, og dermed er Danmarks naboer sikret deltagelse til slutrunden.

I den norske lejr var Årets Spiller i TTH med til at sikre VM-deltagelsen. Torbjørn Bergerud og Co. hentede en samlet sejr over Schweiz på 62-59.

Til sidst, men ikke mindst var den kommende TTH´er Kay Smits, i aktion for Holland i deres opgør mod Sverige. Kay imponerende i begge kampe og kunne notere tre mål fra den første kamp, og hele otte kasser i returopgøret. En meget flot indsats fra den kommende TTH-back mod de svenske EM-sølvinderne 2018. Præstationen fra Kay var dog ikke nok til at sikre en VM-slutrunde for Holland, da de måtte se sig slået med cifrene 50-45 over de to kampe.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.