TTH parat til sommer showmatch mod SG Flensburg-Handewitt

Af Morten Toft

Den tyske håndboldgigant fra SG Flensburg-Handewitt møder TTH Holstebro i en showmatch i Gråkjær Arena den 7. august 2018, og den traditionsrige danskerklub kommer med mange af deres stjernespillere. 

I juli 2017 blev der indgået en handel mellem TTH Holstebro og SG Flensburg-Handewitt, om et skifte af den norske målmand, Torbjørn Bergerud, som fra næste sæson tørner ud for SG Flensburg-Handewitt. Samtidig blev de to klubber enige om en showmatch på Bergeruds nuværende hjemmebane i Holstebro.

TTH direktør, John Mikkelsen ser frem til en slagkraftig showmatch:

– Det her bliver en fantastisk showkamp mod en masse stjerner, fra et af de bedste hold i den tyske Bundesliga. I denne sæson har SG Flensburg-Handewitt haft syv danskere i truppen, og det er ikke uvant for den traditionrige “danskerklub”, som igennem flere år har været spækket med danske topspillere, siger John Mikkelsen og tilføjer:

– Showmatchen giver en mulighed for at komme helt tæt på store internationale profiler, som Holger Glandorf, Lasse Svan og naturligvis Torbjørn Bergerud, nu i det modsatte mål. Det kan ikke blive meget bedre.

Senere på sæsonen vil programmet og happenings til showmatchen blive udsendt. Billetsalg begynder medio juni.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box