TTH klar til ny håndboldfest onsdag

Af Claus Sonne

I lørdags spillede både TTH’s herrer og damer hjemmekampe i Gråkjær Arena, og med 1600 tilskuere til damekampen og tæt på 3200 tilskuere til herrekampen, blev lørdagens arrangement en kæmpe succes.

– Det var en fantastisk oplevelse. Intet mindre. Klubben er utrolig glæde for den store opbakning som holdene fik, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger for hele vores set-up før, under og efter kampene. Med 650 spisende gæster blev endnu en rekord slået, siger TTH-direktør John Mikkelsen, som takker Gråkjær Arena for et super samarbejde omkring lørdagens arrangement.

Onsdag er Gråkjær Arena igen centrum for en stor håndboldfest, når BSV kommer på besøg i herrernes slutspil, hvor TTH som bekendt fører den gruppe, der også tæller Ribe-Esbjerg og Mors-Thy. Kampen er et opgør mellem sidste sæsons DM-finalister.

– De store kampe kommer som perler på en snor i øjeblikket for TTH, og jeg er imponeret over den fantastiske opbakning, vi får. I lørdags sad næste en hel arena i hvide TTH-fantrøjer, og det gav en forrygende stemning.  Vi går efter at få samme fantastiske stemning på onsdag. Publikums opbakning er med til at give vores spillere noget ekstra, som vi har brug for i disse afgørende kampe. Vi gentager succesen med de nye fantrøjer og er klar med trøjer til dem, som ikke har fået en endnu. Vi opfordrer alle til at tage deres hvide trøje med onsdag, siger John Mikkelsen.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply