TTH indgår ny hovedsponsoraftale

TTH og hovedsponsor Vestjysk Bank forlænger samarbejdet
Også i det kommende år vil TTH Holstebro og Vestjysk Bank arbejde tæt sammen. Parterne har underskrevet en ny samarbejdsaftale, hvor Vestjysk Bank fortsat er hovedsponsor.

– Vi er stolte over Vestjysk Bank´s tillid til klubbens drift og forretnings plan, og stolte over at banken vil fortsætte med at støtte klubben i arbejdet med de mange unge talenter og klubbens to ligahold, siger TTH-direktør John Mikkelsen og fortsætter:
– Vi har et stort ønske om at kunne fortsætte vores langvarige samarbejde, hvor partnerne hele tiden er med til at give hinanden spændende inspiration og merværdi. Med det fortsatte samarbejde kan TTH Holstebro fortsætte klubbens strategi om at kunne fastholde positionen som Danmarks Stærkeste Klub med to ligahold og masser af talent.

Vi skal løfte i flok
Hos Vestjysk Bank glæder de sig over at TTH Holstebro opnår økonomisk balance i sæsonen 2016/17. Det skyldes først og fremmest den store opbakning fra sponsorer og erhvervsklub medlemmer samt hårdt arbejde fra klubben.

– TTH Holstebro er områdets største trækplaster på sportsområdet, og har været det i mange år. Vestjysk Bank har også i mange år været stolt hovedsponsor for TTH Holstebro, og det er vi glade for fortsat at være, siger regionsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro, Verner Sekkelund og fortsætter – for at sikre at vores område bliver ved med at være et attraktivt sted at bo med bl.a. gode arbejds muligheder og spændende fritids- og sportstilbud, er det vigtigt med gode partnerskaber og netværk. Jo flere vi er med til at “løfte”, jo stærkere er vi og jo højere kommer vi. Det gælder også for TTH Holstebro, og der er fortsat brug for, at så mange som muligt bakker op om klubben. Derfor har Vestjysk Bank i samarbejde med TTH Holstebro gjort det muligt for klubben at kunne tilbyde nye sponsorpakker.

– Vi håber, at de nye sponsorpakker kan være medvirkende til, at der kommer flere nye partnere til TTH Holstebro, siger Verner Sekkelund. – Vores partnerskab med TTH Holstebro går mange år tilbage og selvom ting i dag på alle måder går stærkt og nye kommer til, er et gammelt partnerskab en af de ting, som man ikke lige skifter ud – i hvert fald ikke når der er tale om et godt og gensidigt velfungerende partnerskab.

– Et af kendetegnene ved et partnerskab, når det er bedst er, at vi kender hinanden. Vi ved, hvad vi hver især prioriterer og forventer af samarbejdet, og på den måde giver samarbejdet gensidig værdi. Et godt partnerskab er også kendetegnet ved, at man bakker hinanden op og tror på hinanden og sådan et partnerskab har TTH Holstebro og Vestjysk Bank, slutter Verner Sekkelund.

– Vi er glade for, at klubbens hovedsponsor tror på klubben, og det glæder det os at partnerne i vores dialog har fået skabt et samarbejde som åbner op for yderligere hovedsponsoraftaler samt muligheder for nye aftaler om attraktiv eksponering i TTH Holstebro, konstaterer John Mikkelsen.

Brinks box
Y Markedsføring

Be the first to comment

Leave a Reply