TTH Holstebro jagter nye triumfer i Europa

Med sidste sæsons 4. plads i ligagrundspillet opnåede Westerholms tropper sig endnu en kvalificering til den europæiske EHF-Cup turnering.
Med denne kvalificering skal TTH Holstebro deltage i en af de europæiske turneringer for 14. gang siden klubbens start i år 2000. 
Sidste sæsons flotte europæiske indsats, hvor Bramming og co. kom blandt de fire finale deltagere ved EHF Finals i Kiel, har givet klubben masser af god erfaring.

Derfor er det også en glad TTH-direktør, som nu ser frem til nye og spændende europæiske kampe, hvor klubben som seedet starter i 3. runde.

– For os som klub er det altid stort at skulle ud og repræsentere TTH, Holstebro og dansk håndbold ude i Europa, og med sidste sæsons flotte indsats, har vi masser af mod på nye store opgaver. Vi ved at der lige fra start venter svære kampe, og vores mål er i første omgang at nå gruppespillet, hvor der i år er rigtig mange stærke hold med fra både Tyskland, Frankrig, Spanien og Ungarn. For vores nye hold og spillere bliver det ekstra godt og lærerigt at stå overfor disse nye opgaver, som både spillemæssigt og holdmæssigt vil styrke holdet, siger John Mikkelsen.

TTH Holstebro starter turneringen i 3. runde som spilles den 16.-17. november og den 23.-24. november 2019.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box