TTH Holstebro henter ny profil

21-årige Nikolaj Enderleit skifter til TTH Holstebro efter denne sæson.
Højre backen har sat sin underskrift på en 4-årig kontrakt med klubben.   
198 cm. høje, Nikolaj Enderleit, har tørnet ud for Ribe-Esbjerg HH siden 2017, hvor han har haft et blandet mix af oplevelser med håndbolden. Udover at vise sine store styrker som håndboldspiller, har han desværre været plaget af uheldige skader.

Selvom skaderne har været en ærgerlig hæmsko for karrieren, så er potentialet hos Nikolaj Enderleit ikke til at tage fejl af, fastslår TTH-direktør John Mikkelsen.

– Hos Nikolaj Enderleit har vi set en mulighed for at forstærke holdet med en meget talentfuld spiller fra Herre Ligaen. Han er et stortalent, som du ofte kun får mulighed for at få en gang. Derfor har vi handlet hurtigt for at få aftalen i hus, før det var for sent.
For at kunne realisere denne forstærkning, har vi fået ekstra økonomisk opbakning fra en gruppe af virksomheder som er en del af “TTH’s venner”. Deres støtte betyder, at vi nu kan præsentere endnu et spændende navn til 2019/20 truppen, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Patrick Westerholm: Nikolaj kan blive en af ligaens bedste på hans position

– Da vi fik muligheden for at tilknytte Nikolaj til vores trup, var jeg ikke i tvivl. Han er en af de mest spændende højre backs, som er i det danske miljø og ingen kan være i tvivl om hans potentiale. Det mest unikke ved Nikolaj, er at han er en to-vejs spiller, som er venstre håndet, og dem findes der ikke ret mange af på det her niveau i Danmark. Hvis Nikolaj kan ramme en god periode i hans karriere, hvor han undgår skader, og fortsætter sin udvikling som spiller og person, så kan han blive en af ligaens største profiler på sin position – og potentielt blive en A-landsholdsspiller på sigt, siger Patrick Westerholm.

Nikolaj Enderleit ser frem til at indgå i en ambitiøs trup i Holstebro.

– Jeg glæder mig meget til at starte på et nyt kapitel i TTH Holstebro. Jeg har fået et godt indtryk af klubbens værdier og deres ambitioner i klubben. Det er tydeligt at mærke, at klubben har ambitioner om at nå det næste skridt, og det projekt ser jeg frem til at blive en del af de næste fire år, siger Nikolaj Enderleit.

Den 198 cm. høje bagspiller bliver det 5. nye navn i TTH Holstebro til 2019/20 sæsonen. Christoffer Cichosz, Johan Meklenborg, Søren Tau og Allan Damgaard har ligeledes sat deres underskrift på en kontrakt med klubben.  

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box