TTH Holstebro henter målmandsprofil

23-årige Sebastian Frandsen skifter til TTH på en 3-årig kontrakt
Når Torbjørn Bergerud efter denne sæson skifter til SG Flensburg-Handewitt, bliver det Sebastian Frandsen, der skal danne målmandsduo med Simon Gade. Sebastian Frandsen kommer til TTH efter to sæsoner i BSV.

TTH-direktør John Mikkelsen glæder sig meget over at tilgangen af den unge målmandsprofil.
– På trods af hans unge alder, er han allerede en stærk ligamålmand, og vi er sikre på, at han har meget mere i sig. I TTH Holstebro har vi mange gange bevist, at vi har et set-up, hvor vi kan flytte unge talenter til at blive ligaprofiler og senere landsholdsspillere. Det tror vi også på sker med Sebastian Frandsen, siger John Mikkelsen.

Sebastian Frandsen ser frem til store oplevelser i Gråkjær Arena.
– Jeg glæder mig helt vildt til at komme til TTH Holstebro. Mit kendskab til klubben er rigtig god. Jeg kender flere af spillerne, og samtidig har jeg arbejdet meget sammen med Michael Bruun, da jeg spillede på ungdomslandsholdet. Jeg synes godt om det, jeg har set, og jeg glæder mig til at blive en del af det stærke miljø og faciliteterne som man har i klubben.

Den 204 cm høje keeper er ikke i tvivl om, hvad målet er, når han tiltræder i TTH.
– Jeg er på et sted i min karriere, hvor jeg skal have noget mere ansvar og spilletid. Jeg skal ind og have noget ansvar. Det har jeg prøvet tidligere, og det har jeg det godt med. Samtidig er TTH en klub, der spiller med om medaljer og hvilket naturligvis også er et plus. Jeg har tidligere i min karriere valgt klub efter udsigten til at vinde noget, men nu handler det om min udvikling, siger Sebastian Frandsen og understreger, at han vil gøre alt, hvad han kan, for at føre sin nuværende klub BSV frem til succes resten af denne sæson.

TTH-cheftræner Patrick Westerholm er glad for, at det lykkedes at hente Sebastian Frandsen til klubben.
– Jeg er rigtig glad for at Sebastian skal vogte TTH-målet i næste sæson. Da vi fik muligheden for at tilknytte Sebastian til klubben, så var jeg ikke i tvivl om at han var den rette for os. I Sebastian Frandsen og Simon Gade får vi et målmandspar, der er ‘rutinerede unge’ og meget, meget talentfulde. Samtidig får vi en duo, der rent stilmæssigt er meget forskellige, og det er lige efter mit hoved, siger Patrick Westerholm.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019