TTH henter ny keeper og stregspiller

Af Claus Sonne

TTH Holstebro har til den kommende sæson sikret sig tilgang af målvogter Sara Kececi, der kommer til fra Hadsten HK, samt stregspilleren Kaja Kamp, der i denne sæson har spillet i Aalborg EH, og været en af profilerne i klubbens oprykning til dameligaen.

TTH cheftræner Pether Krautmeyer sætter følgende ord på de to spillere:

– Sara er en dygtig og en meget ærgerrig og trænings ivrig målmand, som jeg er overbevist om, at vores stærke målvogtertrænere kan flytte en hel del. Vi får en målvogter, der har erfaring fra ligaen og fra internationale kampe, og som rigtig gerne vil TTH. Samtidig er hun ikke samme type som Louise Egestorp, så de to supplerer hinanden perfekt.

– Kaja er en særdeles dygtig forsvarsspiller, der ikke er bange for at dele øretæver ud. Angrebsmæssigt er hun en meget bevægelig type, og dermed passer hun rigtig godt ind i den måde, jeg gerne vil spille håndbold på.

– Alt i alt er det to rigtig spændende spillere, vi har sikret os, siger Pether Krautmeyer.

 

Sara Kececi ser meget frem til at blive en del af TTH Holstebro.

– Jeg kommer til en utrolig professionel klub med et af Danmarks bedste træningsmiljøer, der giver ekstremt gode betingelser for at udvikle sig. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med klubbens dygtige målmandstrænere, og jeg tror på, at det er det helt rigtige sted at fortsætte min karriere, siger keeperen, der i øvrigt er tyrkisk landsholdsspiller – men har fået hele sin håndboldmæssige opvækst i Danmark.

Kaja Kamp glæder sig også til at trække i den hvide trøje.

– Jeg har valgt at skifte til Holstebro, fordi de har et godt træningsmiljø og et godt trænerteam, som jeg tror på kan være med til, at udvikle mig i den rigtige retning. Jeg ønsker samtidig, at prøve mig selv af i nye rammer både som person og håndboldspiller. Så da muligheden bød sig, var jeg ikke rigtig i tvivl om, at det var nu der skulle ske noget nyt. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Pether samt til at blive en del af en spændende trup i Holstebro, siger hun.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.