TTH-damerne jagter overraskelsen mod DM-favorit

Af Morten Toft

Tirsdag står TTH-damerne overfor en vanskelig opgave i HTH Ligaen. DM-favoritterne fra Odense Håndbold gæster Gråkjær Arena – og topholdet er ubesejret med otte sejre i ligaen.

TTH Holstebro måtte indkassere et klart nederlag i den seneste kamp, hvor et veloplagt Team Esbjerg hold, til fulde levede op til favoritværdigheden mod Krautmeyer og Co.
Samme favoritrolle får HTH Ligaens tophold fra Odense Håndbold, når de træder ind på det blå halgulv i Gråkjær Arena, tirsdag aften.

Holdet fra Fyn har været absolut dominerende i HTH Ligaen, hvor de har otte sejre i samme antal kampe. Det stjernespækkede hold har flere der dominerer på DF-H’s statistik lister, hvor især målvogter, Althea Reinhardt skiller sig ud med sine 76 redninger på 140 skud (54%). Ligeledes har den danske landsholdsprofil, Stine Jørgensen været i topform med 29 assists fra playmaker positionen.

Udover et møde med ligaens største profiler, så bliver kampen mod Odense Håndbold også et gensyn med to tidligere TTH-profiler. Både Sara Hald og Kathrine Heindahl tørner ud for de orange blusede fynboer på stregpositionen.

TTH-cheftræner, Pether Krautmeyer håber på en god præstation mod topholdet.

– Det bliver en meget vanskelig kamp mod Odense Håndbold, hvor vi er klare underdogs til sejren. Men vi skal forsøge at levere en overraskelse mod et tophold der ser utroligt skarpe ud, siger Pether Krautmeyer.

 

Køb din billet til Danmarks Stærkeste Billetpris

TTH Holstebro har sænket billetpriserne markant til ligagrundspillet i 2018/19 sæsonen. Pristiltaget betyder at du nu kan opleve kampene i Gråkjær Arena Holstebro og Struer Energi Park for blot kr. 50,-

Køb din billet HER

 

Brinks box
Gaardhøje box 2019