TTH damerne i en rigtig gyserkamp mod danmarksmestrene

WOW …..

31.10.2017 | Af Claus Sonne

TTH Holstebro – Nykøbing Falster Håndbold 26-26 (7-14)

Mål TTH: Annette Jensen 7, Inger Smits 5, Sara Hald 4, Maja Eriksson 3, Pauline Bøgelund 2, Sarah Stougaard 2, Mathilde Neesgaard 1, Mathilde Hylleberg 1, Emilie Bastrup Bertelsen 1.

Mål NFH: Kristina Kristiansen 9, Lærke Nolsøe 6, Emelie Westberg 2, Anna Lagerquist 2, Angelica Wallén 2, Sarah Iversen 2, Johanna Westberg 1, Ayaka Ikehara 1, Sofie Amalie Olsen 1.

 

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer nåede begge yderpunkter af tilfredshedsskalaen i 26-26 kampen mod Nykøbing Falster.

– Vores 1. halvleg kan vi ganske enkelt ikke være bekendt. Vi gør alt det, vi havde talt om, at vi IKKE skulle gøre, og det straffede Nykøbing med otte rene kontrascoringer. Så ja, jeg talte sjældent højt i pausen, siger svenskeren, der troede, at bunden blev ramt i begyndelse af 2. halvleg.

– Vi indleder 2. halvleg med at brænde tre skud, få en udvisning og komme bagud 7-15. Der måtte jeg lige synke en ekstra gang. Men så vendte kampen totalt. Vi begynder at spille med omtanke og skarphed i begge ender, og da vi så går frem og mandsopdækker “Mulle”, så overtager vi kampen, siger han.

Skulle “Mulle” være taget væk før?

– Tjaaa … Det var planen at vente et godt stykke tid, så de ikke kunne nå at vende sig til det. Og man mo jo sige, at det virkede, siger Krautmeyer og deler roser ud.

– Det er flot af pigerne at steppe op, som de gjorde efter pausen. Og så vil jeg i den grad rose publikum i Gråkjær Arena for at levere en fabelagtig kulisse. Faktisk var der så meeget larm, at vi fra bænken ikke kunne råbe spillerne op i afslutningen, så vi ikke kom til den sidste afslutning tids nok. Men det lever vi bestemt med – det var fantastisk at få et point mod de danske mestre, siger han.

Hvor meget ældre bliver du på sådan en aften?

– Ha-ha … Det ved jeg ikke. Men det er jo de her kampe, der gør, at vi elsker at spille håndbold, lyder det fra Pether Krautmeyer.

 

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019