TTH damer: Vigtig kamp mod Ringkøbing

Af Claus Sonne

Nu får man ikke Pether Krautmeyer til at sige, at der er kampe, er ikke er vigtige – men han vil godt kalde søndagens kamp mod Ringkøbing for rigtig vigtig.

– Der er flere ting i det. Dels er Ringkøbing et hold, vi meget, meget gerne vil vinde over i forhold til at komme med i den sjove del af ligaen. Og dels kender mange af spillerne på de to hold hinanden, fordi de har spillet hos det hold, der søndag er modstanderen. Så det er altid lidt specielt at møde Ringkøbing, siger Krautmeyer, der har stor respekt for søndagens modstander.

– Ringkøbing dækker anderledes op end hovedparten af de hold, vi ellers møder, og det er noget, vi skal være klar til at løse. Og så synes jeg faktisk, at de har et fint hold, der sagtenns kunne have haft flere point, end tilfældet er. Eksempelvis har de lige spillet en rigtig god kamp mod FCM, siger Pether Krautmeyer og tilføjer:

– Vi skal rammme det defensive niveau, vi havde i vores seneste kamp mod Randers, og gør vi det, så har vi gode chancer. Men det blilver garanteret ikke let.

Brinks box
Kayas Pizza box