TTH besejrer Skanderborg i Orangeriet

Af Morten Toft – Alex Paulsen

TTH Holstebro startede anden halvdel af grundspils-sæsonen med bravour, da de onsdag aften fik sæsonens anden sejr over Skanderborg Håndbold. En flot 29-24 sejr kom i hus i Orangeriet. 

– Vi spiller pisse godt forsvar mod Skanderborg. Det var meget tilfredsstillende at se vores aftaler blive overholdt med stor koncentration hele vejen igennem. Og så står Gade endnu en fin kamp igen i dag i målet, siger cheftræner Patrick Westerholm umiddelbart efter aftenens sejr.

Og som Westerholm beretter så var forsvaret i kombination med Gade den helt store opskrift på succes i kampens indledning. Efter de første 30 min. var der blot lukket 11 mål ind på Simon Gade til halvlegsstillingen 11-13. Og i modsatte ende var Magnus Bramming den offensive aktør med 4 mål på 4 forsøg fra fløjen.

Den spinkle halvlegsføring på to mål, blev efter 48 minutter forøget til et 6-måls forspring. Med den komfortable føring var de to point så godt og vel med i bagagen hjem til Holstebro, og i slutfasen blev der ikke ændret markant på det store forspring. Derved kunne en 29-24 sejr skrives på kamprapporten til stor glæde for Westerholm.

– Selvom Skanderborg presser hårdt på for at skabe kontakt med en udligning, så formår vi at holde dampen oppe med det rette fokus. Jeg er meget tilfreds med den måde vi mentalt er indstillet over 60 minutter i dag, siger Patrick Westerholm og tilføjer:

– Skanderborg har været godt kørende, så det er en stor skalp at vi henter to point her i Orangeriet.

På lørdag venter den næste vigtige kamp for TTH Holstebro når de spiller EHF-knockout kamp mod franske Pays d’Aix Université handball Club (PAUC). Der bliver brug for alle ressourcer mod de franske storhold.

– Vi får fordelt vores ressourcer fornuftigt mod Skanderborg, og det kan vise sig at være vigtigt når vi møder til kamp igen på lørdag mod PAUC. Og samtidig glæder jeg mig over at alle byder godt ind når de får chancen fra bænken, det var meget positivt, slutter cheftræner Westerholm.

Køb din billet til lørdagens EHF Cup brag mod PAUC HER

 

Skanderborg Håndbold # TTH Holstebro 24-29 (13-11) 

Kampstatistik Skanderborg Håndbold
Redninger: Kristoffer Laursen 3/13 (23%) Bertram Obling 8/26 (30%)
Mål: Morten Balling 5, Cornelius Aastrup 4,  Jonas Samuelsson 4, Kristian Bonefeld 3, Mathias Bitsch 2, Lars Skaarup 2, Mads Honoré 2, Mike Haack 1
Udvisninger: 3

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 13/37 (35%)
Mål: Kasper Kildelund 5, Magnus Bramming 5, Viktor Östlund 4, Lars Mousing 3, Virgir Svarvarsson 2, Niels Lindholt 2, Kay Smits 2, Jonas Porup 2, Peter Balling 1, Jack Karlsson 1, Malte Justesen 1
Udvisninger: 1

Tilskuertal: 1.334

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box