Torsdagsbold og ny spændende Ligakamp

Af Simon Frederiksen

Ny spændende Ligakamp i Gråkjær Arena
Torsdag aften er Westerholm og co. igen klar til at skabe en super håndboldaften i Gråkjær Arena. Her mødes holdet Nordsjælland Håndbold kl. 19.00, og der kan publikum forvente en målrig og spændende kamp.
Dagens modstander er ligesom TTH inde i en god periode, og derfor er det to mandskaber med selvtillid som mødes. Hos Nordsjælland Håndbold spiller to ”gamle” TTH-drenge, Johan Meklenborg og Anders Mose. Begge har gjort det godt i denne sæson for klubben.

TTH Holstebro ser frem til endnu en god oplevelse torsdag aften i Gråkjær, og vil gøre alt for at fortsætte de kampe på hjemmebanen og dermed fastholde positionen i den bedste halvdel af ligaen.
Inden kampen er Thybo Biler klar med flotte opel biler, og så kigger nørreportcentrets maskot forbi med julegodter til alle.

VIND kr. 1.000 på dit lykke nummer
På torsdag står Odendo klar i foyeren og her kan alle få et skrabelod hvor der kan vindes kr. 1.000,-, og samtidig kan du få hjælp til at blive oprettet på Odendo. På Odendo kan du byde på massevis af gode produkter og stærke juletilbud hos mange af byens forretninger og restauranter.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019