Torben Møller: Vi skal ramme topniveauet

Af Morten Toft

TTH-damerne står overfor HTH Ligaens mest formstærke hold, tirsdag aften i Gråkjær Arena. Modstanderen er Odense Håndbold, som er ligaens nummer ét. Topholdet har præsteret otte sejre i otte kampe i denne sæson. 

TTH-assistenttræner, Torben Møller anerkender at opgaven er i den meget vanskelige kategori, men han ser dog muligheder for at drille topholdet.

– Odense Håndbold har et presset kampprogram med Champions League og ligakampe, og derfor forventer vi at de vil spare nogle spillere til opgøret mod os. Vi kan kun håbe på at Odense har træthed i kroppen, hvis ikke fysisk, så i hvert fald mentalt. Det kan være vores chance for at drille dem, fortæller Torben Møller og fortsætter:

– Uanset hvad, så ved vi at det bliver meget svært, og vi anerkender at vi er klare underdogs til sejren. Men vi kan håbe på at Odense undervurderer os, og at vi samtidig rammer topniveauet – så kan vi forhåbentlig skabe en jævnbyrdig kamp.

TTH Holstebro kommer kun i nærheden af point hvis kollektivet fungerer, fastslår assistenttræneren.

– Jeg tror at det hjælper os, at vi har fået en ordentlig snitter mod Team Esbjerg i den seneste kamp. I hvertfald på den måde, at vi har noget vi skal ud og bevise, og holdet indså at vi ikke kan vinde mod et klassemandskab uden at holdet fungerer som et kollektiv, slutter assistenttræneren.

Odense Håndbold gæster Gråkjær Arena tirsdag aften kl. 19.00.

Køb din billet til kampen HER

Brinks box
Kayas Pizza box