To point på kontoen: Arbejdssejr over Ajax

Af Morten Toft

TTH-damerne vandt her til aften 25-22 over Ajax København, og er stadig ubesejret i HTH Ligaen, nu med 8 point på kontoen.

Sejren for Krautmeyers damer var ikke den skønneste affære, og opgøret startede med store afbrændere for TTH Holstebro, der havde store problemer med at passere Sarah Nørklit i Ajax København målet.

– Vi brænder alt for meget i kampen, og har utrolig svært ved at finde skarpheden foran mål. Det er heldigt at vi har råd til afbrænderne i dag, men de vil blive dyre når vi møder et tophold, som vi netop gør næste gang mod Nykøbing Falster, siger TTH-cheftræner, Pether Krautmeyer.

De mange afbrændere betød at TTH Holstebro måtte se sig bagud 10-11 efter kampens første 30 min.

Efter pausen blev spillet dog bedre for TTH-damerne, hvor skudene fra bagkæden og fløjene var med mere selvtillid og større kynisme. Men Ajax København og TTH Holstebro fulgtes ad helt hen til det 52. min. hvor stillingen var helt lige til 21-21.

Men i slutminutterne var TTH-forsvaret mere solidt, og eftersom Ajax kun leverede 2 scoringer på kampens resterende minutter, så kunne TTH køre en 25-22 sejr hjem.

– Jeg er sindssyg lettet over denne sejr. Det var virkelig en arbejdssejr for os. Vi spiller ikke godt i dag, og jeg tror det er fordi, at vi tvivler så meget på os selv og det koncept vi har. Jeg har meget arbejde foran mig til torsdag før vi møder Nykøbing. Vi skal være langt bedre på mange områder, ellers bliver det meget vanskeligt. Men i dag glæder vi os over to point, siger Pether Krautmeyer.

Lærke Christensen blev kampens spiller med 5 scoringer.

 

TTH Holstebro # Ajax København 25-22 (10-11)

Kampstatistik TTH Holstebro:
Redninger: Louise Egestorp (6/17 – 35%) Sara Kececi (6/17 – 35%)
Mål: Lærke Christensen 5, Kaja Kamp Nielsen 4, Sarah Stougaard 4, Inger Smits 3, Mathilde Hylleberg 3, Caroline Svarre 2, Lynn Knippenborg 1, Laura Jensen 1, Emilie Bastrup Bertelsen 1, Line Toftgaard Frandsen 1
Udvisninger: 3

Kampstatistik Ajax København:
Redninger: Sarah Nørklit (12/30 – 40%) Nadia Chahade (3/9 – 33%)
Mål: Anne Tolstrup Petersen 9, Eva Bjørk Davidsdottir 4, Cecilie Woller 2, Stine Nørklit Lønborg 2, Anna Grundtvig 1, Sylvia Gamys 1, Stine Eiberg Jørgensen 1, Sofie Bardrum 1, Nikoline Brøns 1
Udvisninger: 3

Tilskuertal: 854

Brinks box
Brinks box