Tips til at gå trygt på date

Er du ny på datingmarkedet og ved hverken, hvor du skal starte, eller hvad du skal forvente, så kan du blive meget klogere i dette indlæg. Først og fremmest bør du vide, at det er helt normalt at være nervøs, når du skal i gang med dating. Det er alle. Det gælder også den, du skal på date med. Det bliver dog bedre, jo mere erfaren du bliver. Så for at blive mere afslappet med dating, så bliver du udfordret på din tålmodighed.

 

Find en du føler dig tryg med

Et sted at starte er, at du skal finde en, du skal på date med. I dag findes der mange muligheder, både igennem venner men også online. Der findes for eksempel single.dk, som er en af de største datingsites i Danmark. Sitet er for dig, der ønsker at finde kærligheden. Du skal være forberedt på, at det kan kræve flere dates at finde den rigtige. Men prøver du ikke, så finder du den i hvert fald slet ikke.

På single.dk kan du ofte se billeder af personen og skrive med vedkommende. Ud fra jeres korrespondance kan du mærke, om I har noget at snakke om, som er et godt udgangspunkt for at mødes til en kop kaffe. Det kan give en tryghed. Er det din første date, så er du som nævnt naturligt nok nervøs. Men husk at det skal være sjovt, og det handler om at møde mennesker og bryde grænser, som udvikler dig som menneske. Så er du allerede et stort skridt tættere på at finde kærligheden.

 

2 hurtige råd til din date

  1. Husk at skrue dine forventninger ned. Du kan ikke regne med, at du møder din kommende mand eller kone på daten. Hvis du bliver skuffer, så kan det næsten kun blive en dårlig oplevelse
  2. Mød hinanden på et offentligt sted, hvor der er ro, så I kan lære hinanden og kende, og der ikke bliver akavet, som hvis I mødtes hjemme første gang

 

 

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.