Test og anmeldelser af mobiltelefoner – Her er guiden!

Det kan være svært at finde den bedste telefon, som matcher netop ens behov og krav. Som skrevet er konkurrencen høj og alle forhandlere gør alt hvad de kan, for at gøre netop deres telefon til den mest attraktive.

 

Mobiltelefonen er uundværlig

Mange bruger sin telefon til at gøre hverdagen lettere med ved for eksempel at bruge den som alarm om morgenen, og hvor kalenderen bliver brugt til at holde styr på sine aftaler med. Telefonen har et utal af funktioner for den enkelte bruger. Den bruges både i fritiden og den bruges i den hektiske hverdag, hvor påmindelser popper op på skærmen. Der bliver kun flere ting man kan bruge telefonen til og der er i alle boldgader – det er kun fantasien der sætter grænser.

Vores smartphones fylder stadig mere i hverdagen og har indtaget rollen som vores vel nok vigtigste. Den er blevet uundværlig for os og det ved forhandlerne godt. Det er derfor konkurrencen er steget gevaldigt de senere år. Priserne er høje og telefonernes funktioner er under konstant udvikling. Telefonen bruges overalt og er med på udflugter og bare derhjemme. Forbindelsen skal være lige så god hjemme på adressen/i hjemmet, som ude i det fri.

 

Få styr på dine krav

Spørg dig selv hvilke kvaliteter der er vigtigst for dig, når du skal finde din nye telefon. Det kan være designet, funktionaliteten, abonnementet, prisen og meget andet. Det kommer helt an på hvordan man bruger sin telefon og i hvilken sammenhæng.

  • Tag stilling til de her faktorer inden du beslutter dig for at købe den første og bedste telefon – hvad er vigtigst?
  • Mobilens udseende, elegance og følelsen når du holder den i hånden
  • Det skal være nemt at finde rundt i funktioner og mobilen skal være nem at betjene
  • Batterilevetiden skal være lang
  • Skærmen skal have høj opløsning, være lyskraftig, holdbar og med god trykfølsomhed
  • Billeder og optagelse af film skal være i høj billedmæssig kvalitet
  • Mobilen skal reagere hurtigt når jeg går bladrer og vælger funktioner
  • Mobilen skal være hurtig når jeg går på nettet eller bruger den som Wifi Hot-spot
  • Det er vigtigt at billede, lyd og hastighed giver en optimal spiloplevelse
  • Der skal være høj, klar og god lyd når der føres samtaler på mobilen
  • Jeg ønsker en mobil med lav mobilstråling og som ligger under EU´s maksimalværdi
  • Prisen har stor betydning når der købes mobiltelefoner – høj kvalitet til prisen

 

Udnyt din netadgang

Teleselskaberne giver mobilrabat på 136 forskellige smartphones. Det kan derfor være meget svært at finde den bedste mobil til ens behov og pengepung. Teleselskabernes udvalg, priser og rabatter på smartphones varierer meget og der er generelt meget store kvalitetsforskelle mellem de mange mobiltelefoner. Derfor kan det være en oplagt ide at benytte sig af de mange online testsidder.

Siden 1999 har jeg testet og anmeldt mobiltelefoner på Mobil.nu. Du vil blive overrasket over hvor mange gode mobiltelefoner, der findes på markedet og de fleste er betydeligt bedre og billigere end populære iPhones og Samsung telefoner.” citat af Steen Jørgensen, Chefredaktør på Mobil.nu

Testsiden Mobil.nu er utrolig specifik og troværdig i deres anmeldelser. Her får man kolde fakta og vurderinger af en upartisk kilde, hvilket er nemmere og bedre at forholde sig til, når man skal opspore sin nye telefon.

 

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box