Tekniske fejl kostede dyrt i topkamp

Af Morten Toft

Nordjyderne fra Aalborg Håndbold trak det længste strå mod TTH Holstebro torsdag aften i Gråkjær Arena. Gæsterne fik en overbevisende sejr på 36-29.

Der var lagt i kakkelovnen til den helt store topkamp mellem ligaens nummer 3 og 2, da TTH Holstebro og Aalborg Håndbold mødtes. Og det blev til dels en underholdende topkamp, men et stort antal tekniske fejl og udvisninger kostede dyrt for TTH Holstebro.

– Vi har 14 tekniske fejl; og så giver det sig selv at man skal tabe en topkamp mod et hold som Aalborg. Vi rammer en 10-15 minutters periode, hvor vi laver fejl, udvisninger og slet ikke finder tilstrækkelig kvalitet, siger cheftræner Patrick Westerholm som de helt store grunde til nederlaget.

To dumme udvisninger i første halvleg ved stillingen 13-10, satte for alvor udeholdet i gang.

– Vores udvisninger i første halvleg koster os rigtig dyrt. Vi skulle være gået til pause med plus tre, men i stedet går vi til pause bagud med to. I anden halvleg føler vi at vi skal jagte dem, og der får vi aldrig fat på dem, siger Patrick Westerholm, der dog giver cadeau til Aalborg for en fin og stabil kamp.

Bedste mand i opgøret blev Jac Karlsson med 5 scoringer.

Næste kamp for TTH Holstebro er allerede på lørdag mod FC Porto Sofarma i EHF Cuppen. Kampen spilles i Gråkjær Arena til SUPERLØRDAG. Køb din billet HER

 

TTH Holstebro # Aalborg Håndbold 29-36 (17-19)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 9/36 (25%) Sebastian Frandsen 1/8 (12%)
Mål: Jonas Porup 6, Peter Balling 6, Magnus Bramming 6, Jac Karlsson 5, Viktor Östlund 2, Kasper Kildelund 2, Vignir Svarvarsson 1, Niels Lindholt 1.
Udvisninger: 3

Kampstatistik Aalborg Håndbold
Redninger: Kristian Saeverås 10/28 (35%) Mikael Aggefors 2/11 (18%)
Mål: Sebastian Barthold 12, Andreas Jensen 6, Henrik Møllgaard 5, René Antonsen 4, Omar Magnusson 3, Tobias Ellbæk 3, Mark Strandgaard 3.
Udvisninger: 2

Tilskuertal: 2.013

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.