Tegn med Disney-tegner Rob Klein på biblioteket

Kom og oplev, hvordan Rob Klein forvandler en idé til en færdig Anders And-tegneserie.

Både børn og voksne er inviteret med til workshop, når Holstebro Bibliotek får besøg af Rob Klein lørdag den 20. juli kl. 10.30-12.

Den amerikanske tegner Robert E. Klein er især kendt for sine tegneserier med Anders And og Georg Gearløs.

Rob Klein har skrevet og tegnet utallige serier og i over 20 år arbejdet sammen med den kendte tyske/norske tegner Jan Gulbransson. Han er desuden kendt for sit arbejde på PageMaster (Bøgernes Herre – med Macauley Culkin), The Iron Giant (Drengen og Jernkæmpen) og Cats Don’t Dance.

Workshoppen vil foregå på amerikansk og er for både børn og voksne. Dog skal børnene være fyldt 10 år. Billetter koster 20 kr. og kan købes på holstebrobibliotek.dk.

Robert E. Klein

Rob Klein blev født i 1948. Han er vokset op delvist i Canada, Holland og USA. Rob Klein er i sær kendt for sine Anders And og Georg Gearløs tegneserier og fortæller, at han tegner Anders And, fordi Anders var ”Carl Barks’ everyman” – a normal, fallible, ”human”, with strengths and weaknesses, just like all of us have”.

Passion for Anders And

Workshoppen er arrangeret af Anders Christian Sivebæk, der kender Rob Klein via sin egen store passion for Anders And og hele Andeby-universet. Anders Christian Sivebæk er bestyrelsesmedlem i Dansk Donaldist-Forening, redaktør for medlemsbladet og bibliotekar på Holstebro Bibliotek.

Anders Christian fortæller følgende om Rob Klein:

– Rob har tegnet for os i foreningen flere gange. Både til forsider til vores medlemsblad, til plakater til vores møder og en vejrhane til foreningens formand. Han har været med på flere af vores møder og tegnet og fortalt om sine serier. Det er spændende og sjovt at kende en tegner/forfatter personligt og dermed følge en idés rejse fra plot, til fortælling til færdigtegnet tegneserie i Anders And-bladet.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.