Tam indsats gav det ene point

Af Claus Sonne

TTH Holstebro måtte gå skuffede fra banen efter opgøret mod Nordsjælland Håndbold. De sort-hvide fik blot det ene point med fra opgøret som sluttede 28-28 mod de grønne i Gråkjær Arena. 

Opgøret mellem TTH Holstebro og Nordsjælland startede og sluttede som en særdeles tæt affære. De to mandskaber fulgtes ad scoringsmæssigt i størstedelen af kampen, og det vidnede en pausestilling på 13-13 også om.

Efter pausen kom kampens første større føring, og den tilfaldt TTH Holstebro til stillingen 21-17 efter 43 minutter. Men føringen var indhentet 10 minutter senere, hvor der igen var udlignet til 24-24. En stærk indsats fra den kommende TTH’er, Johan Meklenborg, var især afgørende for Nordsjælland comebacket.

I de sidste 7 minutter skiftede scoringerne mellem de to mandskaber, og selvom begge hold fik chancen i slutfasen for at hente to point, så sluttede løjerne med en pointdeling med slutresultatet, 28-28.

TTH-træner, Patrick Westerholm savnede kvalitet i opgøret mod Nordsjælland.

– Jeg er skuffet over at vi laver så mange uprovokerede, nemme fejl mod Nordsjælland. Der er stor mangel på den kvalitet som vi forventer af os selv, og vi lykkedes ikke med at følge den taktik som vi har lagt. Nordsjælland gør det som de er gode til, hvilket er at spille lange angreb og vente på den rigtige chance, og det var vi godt forberedt på, men alligevel mister vi tålmodigheden i forsvaret flere gange, siger Patrick Westerholm og tilføjer:

– Det er bittert og skuffende at stå tilbage med det ene point i sådan en kamp her. På mange områder skal vi bare gøre de simple ting rigtigt, så er jeg overbevist om at vi står med en sejr.

Den finske cheftræner har dog rosende ord til enkelte profiler.

– Jac og Vignir leverer en godkendt indsats og de går forrest når vi begynder at falde i kvalitet. Viktor gør også en fin figur, bortset fra enkelte fejlvurderinger – men udover de tre skal vi forlange mere kvalitet hele vejen rundt. Der er nok at arbejde med før vi møder Ribe-Esbjerg på lørdag, slutter Patrick Westerholm.

Jac Karlsson blev kampens spiller mod Nordsjælland med seks scoringer i opgøret. Lars Mousing var dagens uheldige TTH’er, da stregen måtte udgå med en fodskade midtvejs i 2. halvleg.

Den næste opgave for TTH Holstebro er mod Ribe-Esbjerg den 8. december på udebane. Denne kamp kan ses på TV2 Sport med optakt fra kl. 20.00. Næste hjemmekamp er den 13. december mod Skjern Håndbold. Køb din billet til rivalbraget HER.

 

TTH Holstebro # Nordsjælland Håndbold 28-28 (13-13)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 5/21 (23%) Sebastian Frandsen 4/16 (25%)
Mål: Jac Karlsson 6, Viktor Östlund 5, Magnus Bramming 5, Peter Balling 4, Vignir Svarvarsson 3, Kasper Kidelund 2, Kay Smits 1, Jonas Porup 1,Lars Mousing 1.
Udvisninger: 3

Kampstatistik Nordsjælland Håndbold
Redninger: Mike Jensen 9/36 (25%)
Mål: Johan Meklenborg 7, Kasper Kisum 5, Lasse Uth 5, Dan Hansen 3, Andreas Nielsen 3, Nicolas Kristiansen 3, Carl Haunstrup 1, Jesper Dahl 1.
Udvisninger: 4

Tilskuertal: 1.707

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019