Svømmere bliver rejse-ambassadører

Rejsekonsulent Mette Sørensen, Holstebro Rejsecenter, og formand for Holstebro Svømmeclub Troels Iversen.

Holstebro RejseCenter har indgået sponsorkontrakt med Holstebro Svømmeclub. Målet er blandt andet at udbrede kendskabet til sports- og erhvervsrejser

Når nogle af landets største sportsstjerner rejser ud i verden for at repræsentere Danmark, så er hotelværelset og flybilletterne ofte bestilt fra et kontor på gartnerivej i Holstebro. Derfra har Holstebro RejseCenter i mere end 25 år sendt danskere ud i verden og sikkert hjem igen.

Holstebro RejseCenter er i forvejen mangeårig rejsearrangør for blandt andet Dansk Svømmeunion, og nu har bureauet også tegnet en lokal sponsorkontrakt med Holstebro Svømmeclub.

– Jeg synes, det er rigtig flot, at Holstebro Svømmeclub nu har tre unge svømmere, som er udtaget til internationale mesterskaber. Det lover godt for sporten, og vi vil naturligvis gerne støtte op om de lokale talenter også, siger Holstebro RejseCenters stifter og indehaver Peter Kjærgaard.

Holstebro Svømmeclub skal senere i år på to ugers træningslejr som forberedelse til efterårets DM. Turen er planlagt i et rigtig godt samarbejde med Holstebro RejseCenter, fortæller formand Troels Iversen.

– Holstebro RejseCenter kender de gode steder, hvor der er de rigtige træningsfaciliteter, og hvor det er nemt at komme til og fra, og hvor man sover og spiser godt. Det lyder måske banalt, men det er altså lidt af en kunst. Du kan ikke koncentrere dig om din sport, hvis du går rundt og er bekymret over, hvor din kuffert er, hvis du ikke får nok sund mad, eller hvis der er fest på hotellet hele natten, forklarer Troels Iversen.

Han glæder sig til, at svømmeklubben nu også kan være ambassadør for Holstebro RejseCenter.

– Klubberne taler jo sammen og udveksler gode råd, og vi har et stort netværk – også uden for svømning – så jeg håber, vi kan hjælpe med at udbrede kendskabet til Holstebro RejseCenter både inden for idrætten, men også blandt klubbens medlemmer og øvrige sponsorer, siger Troels Iversen.

Holstebro Svømmeclub håber, at den nye sponsoraftale vil skabe nogle ringe i vandet, så andre sponsorer også vil bakke op om talentarbejdet.

– Vi har to svømmere på junior-landholdet og en svømmer på seniorlandsholdets ”Great Danes”-talenthold. Og de årgange, som er på vej op gennem rækkerne viser meget lovende resultater. Bagsiden af de mange guldmedaljer er desværre, at det er meget dyrt, at vi skal deltage i mesterskaber, siger HSC-formanden.

Derfor er svømmeklubben nu ved at etablere en erhvervsklub i et forsøg på at professionalisere sponsorarbejdet, så erhvervslivet får større værdi af et sponsorat.

– Vi arbejder blandt andet på fyraftens-arrangementer, hvor medlemmer og sponsorer kan møde hinanden med os som vært. Det kunne eksempelvis være en anledning til, at flere fik øjnene op for Holstebro RejseCenter til brug for erhvervsrejser eller skræddersyede grupperejser, siger Troels Iversen.

Sponsoraftalen mellem Holstebro RejseCenter og Holstebro Svømmeclub gælder foreløbig et år frem. Parterne ønsker ikke at oplyse sponsoratets størrelse.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.