Svensk TTH-back søger nye udfordringer

Foto: Alex Paulsen

Af Morten Toft

26-årige Viktor Östlund søger nye udfordringer efter denne sæson. Bagspilleren er i gang med sin tredje sæson i TTH Holstebro, men efter den nuværende sæson er det blevet tid til at starte på et nyt kapitel for svenskeren. 

Viktor Östlund har spillet 96 kampe i TTH Holstebro siden han kom til klubben i 2016. TTH-direktør John Mikkelsen kigger tilbage på en flot udvikling hos svenskeren.

– Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Viktor. Han har haft en god tid i TTH Holstebro siden han kom til i 2016, og især i sidste sæson så vi flere prøver på hans potentielle, bl.a. med en flot præstation i sejren til Final4. Så han er en spiller der har haft en god udvikling i klubben på mange områder, men Viktor og klubben er dog blevet enige om, at det er på tide til at prøve nye udfordringer og få sat et videre skub i hans udvikling hos en ny klub, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Viktor Östlund kom til TTH Holstebro som 23-årig fra svenske Eskilstuna Guif. Den beslutning har han aldrig fortrudt.

– Jeg kom til TTH Holstebro med et stort ønske om at udvikle mig, og jeg synes at jeg er nået et godt stykke i den proces. Det har samtidig været en oplevelse at være i et nyt land og på et nyt hold – og tiden har været fyldt med gode oplevelser i et godt klubmiljø. Så på flere områder, er jeg glad for at jeg tog skridtet til den danske liga og TTH Holstebro, siger Viktor Östlund, som ikke lukker døren for en ny kontrakt med en klub i Herre Håndbold Ligaen:

– Pt. er der ingen kontrakt på plads med en ny klub, så lige nu undersøger jeg alle muligheder. Jeg er kun 26 år og jeg ved at jeg har mange gode år endnu, så jeg håber naturligvis at jeg kan finde et godt match.

Den svenske bagspiller har et klart mål for sin sidste sæson i TTH Holstebro.

– Vi er stadig med i pokalen, hvor vi har en vigtig kamp i næste måned for at komme med i Final4. Og i ligaen kan alt ske, hvor vi stadig er fornuftigt placeret i forhold til topholdene; så jeg ser alle muligheder for at vi kan kæmpe med om metal. Det må være et klart mål for min sidste sæson i TTH Holstebro, slutter Viktor Östlund.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.