Svavarsson: Vi skal præstere som et tophold mod Nordsjælland

Foto: Alex Paulsen

Af Morten Toft

TTH Holstebro er inde i en positiv stime, hvor man ikke har tabt i 7 kampe i streg. Den stime skal holdet forsøge at udbygge til 8 kampe, når man møder Nordsjælland Håndbold onsdag aften i Gråkjær Arena.

Vignir Svavarsson har stor respekt for Nordsjælland, som blandt andet har ligatopscoreren, Johan Meklenborg, på holdet. Næste sæson er Nordsjælland-playmakeren at finde i TTH Holstebro.

– Nordsjælland er et rigtig godt hold og består af flere spillere som har fine individuelle kvaliteter. Et af vores vigtigste fokuspunkter mod dem, er at vi skal være indstillet på deres tålmodig, hvor de kører lange angreb, siger Vignir Svavarsson og tilføjer:

– I anden spillerunde mødte vi Nordsjælland, hvor vi spillede en forfærdelig kamp som vi vandt i absolut sidste sekund. Vi skal vise at vi er bedre nu på det her tidspunkt i sæsonen, og især på hjemmebanen, så undgår vi forhåbentligt et tæt scenarie igen.

Som nævnt har, Vignir Svavarsson, og resten af TTH-mandskabet spillet 5 ligakampe og 2 EHF Cup kampe uden at tabe. Den positive kamp-stime udspænder i flere ting, i følge Vignir Svavarsson.

– Vi har arbejdet hårdt med tingene i de sidste par uger, og derfor er det kun dejligt at se når resultaterne følger med træningsindsatsen. Primært har vi haft fokus på vores forsvar, og så har vores angreb fundet et bedre flow end tidligere, og det håber vi naturligvis at kunne fortsætte med.

Stimen uden nederlag, betyder at TTH Holstebro indtager Herre Håndbold Ligaens 4. plads, med få point op til de førende pladser. Vignir Svavarsson er klar på at betegne truppen som et tophold i ligaen, og det skal komme til udtryk mod Nordsjælland.

– Et særligt kendetegn ved et tophold, er holdets evne til at præstere i hvilken som helst kamp, og ikke kun udvalgte storkampe. Det er lykkedes for os at bringe den rette mentalitet til vores kampe i denne sæson, og det skal vi have frem igen mod Nordsjælland, således det er os der står med de to point, siger Vignir Svavarsson.

TTH Holstebro møder Nordsjælland Håndbold onsdag aften kl. 19.00 i Gråkjær Arena. Køb din billet til kampen HER

 

Et travlt kampprogram

Mødet med Nordsjælland Håndbold bliver efterfulgt af flere vigtige kampe for TTH Holstebro. Den 8. december møder holdet Ribe-Esbjerg (UDE), 13. december gælder det Skjern Håndbold (Hjemme), 18 december spilles der Santander 1/4 finale mod Århus Håndbold (Hjemme) og som slut på december programmet møder holdet GOG Håndbold den 22. december (UDE).

– Det er meget sjovere at spille kampe end at træne, så det passer os fint med et stramt og svært kampprogram. Og når det er sagt, så kan man kun se frem til de kampe som vi har i december – der kommer tryk på kedlerne og det er altid sjovt, siger Vignir Svavarsson.

Brinks box
Kayas Pizza box