Stregprofil skifter til TTH Holstebro

Christoffer Cichosz skifter til TTH Holstebro på en 3-årig kontrakt. Den 30-årige stregspiller starter i klubben til næste sæson efter en periode hos Skjern Håndbold. Christoffer afløser Vignir Svavarsson, der stopper i TTH efter denne sæson.

 

Han har pt. stor succes i Champions League, og var søndag tæt på at tage point fra et stjernespækket Paris mandskab. Kvaliteten er høj hos Christoffer Cichosz, der nu ser frem til nye sportslige muligheder med TTH Holstebro.

– For mig er et skifte til TTH Holstebro meget spændende. Det er et skifte der kommer på et godt tidspunkt i min karriere, hvor jeg er klar til at få en større rolle i en stærk klub, og her var TTH Holstebro et optimalt valg, siger Christoffer Cichosz og sætter ord på skiftet fra rivalen Skjern Håndbold: 

– Det har været et relativt følelsesmæssigt valg at tage skridtet fra Skjern til TTH Holstebro, da der jo er den velkendte rivalisering mellem de to klubber. Men for mig at se, så er det også to klubber som minder meget om hinanden, og hvor der er de her gode vestjyske værdier, som jeg sætter rigtig stor pris på og kan se mig selv i, siger han og slutter med ambitions drømmene i TTH Holstebro: 

– Min ambition i TTH Holstebro er helt klart at vinde metal i løbet af de næste tre år. Klubben er i gang med en ekstrem spændende proces og har opbygget en stærk trup. I mine øjne er det absolut realistisk, at man kan være med hvor det for alvor bliver sjovt, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af.

Patrick Westerholm: Christoffer Cichosz bliver et stort plus for TTH Holstebro

– Christoffer er en spiller som jeg har fulgt gennem mange år, og derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu får ham til TTH Holstebro. Han er en spiller, der har nogle klare lederkompetencer som vi har behov for på vores hold. Derudover har han en god fysisk statur i forhold til angrebsspillet, og så har han stærke defensive kvaliteter, siger Patrick Westerholm, som ser et endnu større potentiale hos sin nye stregspiller: 

– Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Christoffer kan udvikle sig til en af de stærkeste stregspillere i ligaen. I Bjarte Myrhol har han haft den bedste læremester. Jeg glæder mig over, at vi råder over Christoffer i de næste 3 sæsoner, da det er vigtigt med kontinuitet i dansk ligahåndbold med dygtige profiler til at binde holdet sammen. Han er afgjort en spiller som vil få stor betydning for os, og jeg tror at Christoffer og TTH Holstebro er det rette match, slutter cheftræneren.  

Brinks box
Gaardhøje box 2019