Stor interesse for Paris-showmatch: 2000 billetter solgt

Af Morten Toft

På knap to uger er der solgt 2000 billetter til showmatchen mellem TTH Holstebro og verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain. 

Der venter hele det midt -og vestjyske håndboldpublikum en stor oplevelse, når verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen sammen med Paris SG spiller i Gråkjær Arena søndag den 18. august kl. 15.00 mod TTH Holstebro.

Til showmatchen har der været massiv tilskuer-interesse, og allerede nu, to måneder før kampstart, har 2000 personer booket deres billet til braget.

Den store interesse for opvisningskampen mod Paris vækker glæde i TTH Holstebro:

– Vi er meget glade for vores start på billetsalget til kampen mod Paris. Vi har tydeligt kunne mærke en stor interesse for kampen, og det er dejligt at det afspejler sig i billetsalget. Vi har dog stadig plads til omkring 1000 flere i Gråkjær Arena, og vi håber på at kunne afsætte hver og en, siger TTH-direktør John Mikkelsen og tilføjer:

– For os som klub bliver det en kæmpe oplevelse at skulle møde nogle af verdens allerbedste spillere, og vi er stolte over at en klub som Paris gerne vil komme til Holstebro for at forberede sig til en ny sæson. Vi glæder os til kampen, og vi er klar til at give alle håndboldelskere en kanon oplevelse.

De resterende 1000 billetter kan købes til følgende priser:

  • Voksne: DKK 150,-
  • Barn 0-12 år: DKK 100,-
  • Ståplads: DKK 100,-

Køb din billet HER

Kayas Pizza box