Sting spiller til Holstebro Musikteatrets Open Air

STING: MY SONGS EUROPA-TURNÉ BEKRÆFTET FOR SOMMEREN 2019

MUSIKTEATRET HOLSTEBROS OPEN AIR KONCERT 21. JUNI 2019

Musikteatret Holstebro kan i år præsentere ingen ringere end Sting på sommerens første Open Air-koncert fredag den 21. juni. Koncerten er en del af Sting: My Songs touren og bliver et pulserende, dynamisk show med fokus på de mest kendte sange, som Sting har skrevet, og et uddrag af hans produktive karriere i bandet The Police og som solokunstner, der har indbragt ham intet mindre end 16 grammy-priser. Fans kan forvente at høre “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of My Heart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle” og mange flere hits fra Sting og hans live rockband.

Sting: My Songs spiller udendørs på Teaterpladsen ved Musikteatret Holstebro, og billetsalget starter d. 7. december hos Billetten.dk og Ticketmaster.dk

Medlemmer af Sting Fan Club får mulighed for at købe billetter til udvalgte steder via www.sting.com.

OM STING:

Komponisten, sangeren, sangskriveren, skuespilleren, forfatteren og aktivisten Sting blev født i Newcastle, England. I 1977 flyttede han til London og startede bandet The Police sammen med Stewart Copeland og Andy Summers. Bandet udgav fem albummer, modtog seks Grammy-priser og to Brit-priser, og blev optaget i The Rock and Roll Hall of Fame i 2003.

Som en af verdens mest særprægede solokunstnere har Sting modtaget yderligere 10 Grammy-priser, to Brit-priser, en Golden Globe, en Emmy, fire Oscar-nomineringer (herunder nomineringen for ”The Empty Chair” fra JIM: THE JAMES FOLEY STORY i 2017), en TONY-nominering, prisen Century Award fra Billboard Magazine og prisen MusiCares 2004 Person of the Year. Han er medlem af Songwriters Hall of Fame og har modtaget priserne Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit og The Polar Music Prize. Herudover har Sting modtaget en æresdoktorgrad i musik fra University of Northumbria (1992), Berklee College of Music (1994), University of Newcastle upon Tyne (2006) og Brown University ved institutionens 250. translokationsceremoni (2018).

Efter det anmelderroste album 57th & 9th, som var hans første rock/pop-album i over ti år, udgav Sting og reggae-ikonet Shaggy sammen et ø-inspireret album med navnet 44/876, der er baseret på de overraskende mange elementer, som deres musik har til fælles. Titlen 44/876 er inspireret af deres hjemlandes landekoder og hylder først og fremmest duoens kærlighed til Jamaica: Shaggys hjemland og det sted, hvor Sting skrev flere klassikere såsom “Every Breath You Take” til The Police.

I sommeren 2018 tog Sting og Shaggy på turné til forskellige historiske steder, hvor de to Grammy-udmærkede kunstnere sammen spillede deres mest populære hits og sange fra deres nye album med en kombination af medlemmer fra deres respektive bands. Den anmelderroste turné 44/876 World Tour indbefattede ligeledes Nordamerika, Sydamerika og Østeuropa.

I løbet af sin fremtrædende karriere har Sting solgt i alt næsten 100 millioner albums sammen med The Police og som solokunstner.

Han har spillet med i mere end 15 film, han producerede den anmelderroste A Guide to Recognizing Your Saints, og i 1989 var han med i The Threepenny Opera på Broadway. Hans seneste teaterprojekt var den TONY-nominerede musical The Last Ship, som er inspireret af hans minder om skibsbyggersamfundet Wallsend i det nordøstlige England, hvor han voksede op. Showet med musik og sangtekster skrevet af Sting blev vist på Broadway i 2014/2015 og tog på en anmelderrost, regional teaterturné i Storbritannien fra marts til juli 2018. Næste år spiller Sting skibsværftsværkføreren Jackie White i den Toronto-baserede produktion af The Last Ship på teatret Princess of Wales Theatre fra 9. februar til 24. marts 2019.

Stings støtte til menneskerettighedsorganisationer såsom Rainforest Fund, Amnesty International og Live Aid genspejler hans kunst gennem det universelle islæt. Sammen med sin kone, Trudie Styler, grundlagde Sting Rainforest Fund i 1989 for at beskytte både verdens regnskove og urbefolkningerne, der bor i regnskovene. Sammen har de afholdt 18 velgørenhedskoncerter for at skaffe penge til og skabe opmærksomhed omkring truede ressourcer på vores planet. Siden grundlæggelsen er Rainforest Fund vokset til et netværk af forbundne organisationer, der arbejder i mere end 20 lande på tre kontinenter.

OM CHERRYTREE MUSIC COMPANY:

Firmaet blev etableret i 2005 af den Grammy-nominerede sangskriver/producer Martin Kierszenbaum, og Cherrytree Music Company tilbyder repræsentations-, pladeselskabs- og udgivelsesservicer til en speciel række kunstnere, producere og musikmixere, som tilføjer kreativitet til markedet for populærmusik. Cherrytree har spillet og spiller en vigtig rolle på musikmarkedet, herunder som pladeselskab for den berømte musiker og kulturikonet Sting. Firmaet lancerede ligeledes de to første soloalbums fra Lady Gaga. Cherrytree Music Company har udgivet de kunstnerisk og salgsmæssigt banebrydende albums fra Feist, Ellie Goulding, Robyn, La Roux, LMFAO, Far East Movement og Disclosure, og firmaet har solgt over 35 millioner enheder. I løbet af denne proces er Cherrytree Music Company blevet en vigtig kilde inden for populærmusikken og en katalysator for kunstnersamarbejde og innovation. Find yderligere informationer om Cherrytree Music Company her: https://soundcloud.com/cherrytree-radio/cherrytree-records-10th-anniversary-special

Billetpris: 695 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter fredag 7. december kl. 10.00 via ticketmaster.dk og billetten.dk

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.