Stærkt samarbejde giver Struer mere ligahåndbold

Foto: Photo Overlund

Af Morten Toft

Ligadamerne fra TTH Holstebro vil i denne kommende sæson fortsat have Struer Energi Park som hjemmebane. Hylleberg og co. går efter tre ligakampe og seks point i Struer. 

Når ligadamerne sidst i august tager hul på den nye sæson i HTH Ligaen, bliver det igen med hjemmebane både i Gråkjær Arena Holstebro og Struer Energi Park.

Samarbejdet mellem Struer Energi Park, Struer Håndbold og TTH Holstebro har været så tilfredsstillende for alle parter, at de nu fortsætter parløbet omkring tophåndbold i Struer.

Hos TTH Holstebro er der stor glæde over det fortsatte samarbejde om ligahåndbold i Struer.

– Vi har haft et stærkt samarbejde med både Struer Energi Park og Struer Håndbold, og sammen afviklede vi i sidste sæson tre gode arrangementer i Struer Energi Park, med tæt på udsolgt til alle tre kampe.
Samarbejdet har skabt en tættere relation mellem hinanden, og et svar på, at vi sammen kan skabe gode håndboldoplevelser i Struer for hele familien i det regionale område, siger TTH-direktør John Mikkelsen og fortsætter:

– Det stærke ved vores partnerskab er, at alle tre parter brænder for at skabe nogle både stærke sportslige og oplevelsesrige kampe. Vi har fået en flot modtagelse af både byen Struer, Struer Kommune, publikum og erhvervspartnere, og ser frem til at vi kan fortsætte de stærke partnerskaber i den kommende sæson.

Struer Energi Park: TTH-ligakampene giver os en attraktiv oplevelse

– Det har været meget lærerigt at samarbejde med en professionel klub som TTH Holstebro og på en god måde at lære hvad der skal til for at samarbejde med en professional partner. Det har enorm stor betydning for Struer Energi Park at afholde aktiviteter med mange forskellige besøgende – i dette tilfælde mange som ikke normalt vil komme i Struer Energi Park. Vi ser dette som et kæmpe ”udsalgsvindue” med muligheden for at vise hvad vi kan og derved motivere og inspirere andre til at afholde arrangementer, store som små. Udover dette er vi glade for at støtte op om Struer Håndbold og deres bestræbelser på at være en attraktiv forening og af den vej skabe sportsligt fundament for fremtidens talenter, siger bestyrelsesformand Jesper Gregersen.

Struer Håndbold: Vi glæder os til mere samarbejde på tværs

– TTH Holstebro og Struer Håndbold har indgået et forpligtende partnerskab, hvor TTH skal bistå Struer Håndbold med talentudviklling og trænerudvikling. Aftalen er konkretiseret i aftaler om individuel positionstræning, målmandstræning men indeholder også aftaler om fællestræninger, så der kan trænes på tværs og opbygges nye venskaber mellem klubberne. Derudover får Struer Håndbolds medlemmer ikke kun muligheden for at opleve TTH i Struer, de får som noget nyt fri adgang til hjemmekampene, der spilles i Gråkjær arena, siger Martin Rasborg, formand for Struer Håndbold.

Når turneringskalenderen er klar, offentliggøres kampprogrammet for de kommende ligadamekampe i Struer Energi Park.

Storkamp skyder samarbejdet i gang

Som startskud til det fortsatte samarbejde, er partnerne klar med en ”håndboldoplevelse i topklasse”.
Parterne offentliggør mandag kl. 9.00 en opvisningskamp mellem TTH Holstebro’s ligaherrer og et europæisk storklub med både verdensmestre og landsholdsprofiler.

Kampen afvikles søndag den 4. august kl. 15.00 i Struer Energi Park.
Billetsalget starter mandag kl. 10.00. – Hold øje med hjemmesiden HER

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box