Stærkt økonomisk resultat fra TTH Holstebro

TTH Holstebro kommer ud af sidste sæson med et overskud på 166.267 kr.
Da TTH Holstebro, som eneste klub i Danmark med to ligahold, tidligere i denne uge afholdt den årlige generalforsamling i klubben, var det med en meget tilfreds bestyrelsesformand Jørgen Hansen i spidsen.

Det er et meget tilfredsstillende resultatet. Vi er meget stolte over, at det er lykkes os at vende den økonomiske udvikling i klubben. De sorte tal på bundlinjen er et resultat af dygtigt, hårdt og målrettet arbejde fra hele administration, og en meget flot opbakning fra klubbens sponsorer, samarbejdspartnere og aktionærer gennem hele sæsonen. Den store interesse i at genrejse klubben økonomisk, giver os en styrket tro på fremtidens TTH Holstebro, siger Jørgen Hansen.

Formanden understreger, at der forude venter et lige så hårdt stykke arbejde.

Den genopretningsplan, vi fremlagde på et sponsormøde i efteråret 2016, er blevet fulgt. Vi har løftet vores salgsomsætning med over 3 mio. kr. For at fastholde klubbens nuværende sportslige niveau og det nordvestjyske fyrtårn, som TTH er, er opgaven at løfte salgsniveauet yderligere i den kommende sæson, for at vi kan skabe balance i dette års regnskab, lyder det.

Mandag 4. september kl. 17.00 afholder TTH et sponsormøde i Gråkjær Arena forud for damernes første ligakamp på hjemmebane i Holstebro. Her vil klubben give en status på den økonomiske situation og samtidig se frem mod nye salgstiltag i den kommende sæson.

Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt for en stærkere økonomi i klubben. Det flotte resultat er en stor cadeau til alle medarbejdere, spillere, trænere, frivillige og sponsorer for den fælles indsats for klubben. Møder vi den samme positiv ånd som hidtil, kan vi sammen fastholde TTH i toppen af dansk håndbold, siger Jørgen Hansen.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.