Sommersjov og street håndbold med U14 fra HH90

Lørdag formiddag blev der stillet op på kirkepladsen med markedspavilloner, kaffe, saft, kage men vigtigst af alt to baner hvor der blev spillet og leget Street håndbold. indskrivning kl 10 og spillet gik i gang kl 11.

U14 drengene fra HH90 må siges at have en super forældre gruppe og dejligt træner team. Forældre gruppen har haft et fantastisk samarbejde om at få dette lille event op at stå. Vi kunne da godt have tænkt os der var kommet lidt flere nye ansigter, men vi er tilfredse med at kunne vise hvordan håndbold også leges.

Selv et par liga profiler kom i kamp både Simon Birkefelt og Magnus Bramming var en tur på banen, hvor man med det samme kunne se at håndbold bare er en leg, som de to jo så mestre til det perfekte. Men bare det at komme ind på banen og spille med U14 gjorde begge til drenge på ganske få sekunder. FANTASTISK Det betyder alt når ens forbilleder vil spille/lege med en.

Udover de to som var i kamp, var spillere fra Ligaholdet mødt talstærkt op, for både at holde styr på tiden og målene under kampene.

Nu er det prøvet og vi har fået lavet en scrapbog over hvad der skal til for at afvikle sådan et event her fortæller Astrid fra forældregruppen.

Brinks box

Be the first to comment

Leave a Reply