Sikker pokalsejr til herrerne

 Af Claus Sonne

Santander Cup 1/8-finale

HØJ – TTH Holstebro 21-31 (11-13)

Mål HØJ: Emil Bramming 5, Mikkel Sjøberg 4, Ludvig Langberg 4, Gustav Sejbak 2, Kristoffer Jensen 2, Jonas Djurhuus 1, Frederik Høyer 1, Philip Kempf 1 og Martin Knudsen 1.

Mål TTH Holstebro: Peter Balling 6, Viktor Östlund 6, Kasper Kildelund 5, Lars Mousing 3, Magnus Bramming 2, Jac Karlsson 2, Simon Birkefeldt 2, Vignir Svarvarsson 2, Emil Sidelmann 2 og Jeppe Hauskov 1.

Det tog TTH’s herrer det meste af en halvleg at sætte sig på et godt kæmpende 1. divisionshold fra HØJ, da de to hold tørnede sammen i pokalturneringens 1/8-finale. Men Patrick Westerholm udvalgte svende fik sat sig igennem, og op til pausen og efter denne var det klar forskel på de to hold. TTH endte med at vinde 31-21 efter at have ført 29-17.

Cheftræner Patrick Westerholm er generelt godt tilfreds med kampen.

– Det tager 10 minutter, før vi rammer noget i vores forsvarsspil, og i 1. halvleg har vi problemer med at score på Peter Nørklit i HØJ’s mål. Men vi får løst det hele, og i 2. halvleg er vi meget ovenpå og kan vinde en stor sejr, selv om vi får fordelt ressourcerne godt og sparet nogle spillere lidt, siger Westerholm og fortsætter:

– Viktor Östlund spiller en god kamp – og han spiller uden problemer med sin fod. Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds, og vi er kørt fra hallen med en god mavefornemmelse.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.