Sådan gør du dit sommerhus klar til udlejning

Hvis du udlejer dit sommerhus, er det en fin måde at tjene lidt ekstra på til dine udgifter og samtidig give andre glæden af at besøge dit hyggelige sommerhus. Men hvordan sørger du egentlig for, at dit sommerhus bliver klar til at blive udlejet?

 

Udstyr dit sommerhus med en varmepumpe

En varmepumpe er smart at have i et sommerhus, da det er en varmekilde, der også kan bruges til at nedkøle hele huset. Samtidig kan mange varmepumper styres via din mobiltelefon, hvilket vil sige, at du kan sørge for, at der er varmt, når dine lejere dukker op i sommerhuset. En varmepumpe er en langt billigere og mere miljøvenlig løsning end rigtig mange andre. Den bruger luften udenfor til at producere varme indenfor.

 

Køb luft til luft varmepumpe el.lign. her.

 

Gem dine personlige ting væk

Når du udlejer dit sommerhus, er det ikke sikkert, at du vil have alt stående fremme. Det kan være, at du har nogle personlige nips eller arvestykker, som der helst intet må ske med. Derfor kan det være en god idé at udvælge et skab eller en hylde til ting, som du gerne vil gemme lidt væk.

 

Byd dine gæster varmt velkommen

Det er din opgave, at lejerne af dit sommerhus får en god oplevelse og en varm velkomst. Derfor kan du f.eks. vælge at byde dem velkommen med en lille håndskrevet hilsen eller en æske chokolade. Det er ikke noget, der er nødvendigt, men det vil give lejerne et rigtig godt førstehåndsindtryk. Det vil få dem til at føle sig velkommen og give dem en god start på deres ferie.

Du kan derudover sørge for, at der er en eller anden form for underholdning såsom nogle brætspil, som de kan bruge. Det kan også være nogle havespil eller noget helt tredje.

 

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box