Sådan får du gladere og mere motiverede ansatte  

Glade og motiverede ansatte er vigtigt i en virksomhed. En virksomhed består af et team, der hver dag skal nå nogle opgaver og løse nogle udfordringer, så der bliver skabt resultater og overskud. Derfor er det nødvendigt med nogle ansatte, der er glade for at komme på arbejde og som føler sig motiverede til deres arbejde.

 

Her får du tips til, hvordan du sørger for, at dine ansatte er glade for at komme på arbejde.

 

Giv dine ansatte nogle gode arbejdsredskaber

 

Hvis dine ansatte hver dag skal gøre et godt stykke arbejde, så er du også nødt til at give dem nogle gode og effektive arbejdsredskaber, der gør det bekvemt og rart at arbejde. Det er ikke motiverende at sidde og arbejde med noget udstyr, der ikke virker optimalt.

 

Hos Apple finder du forskelligt IT-udstyr, der gør det nemt for dine ansatte at løse deres arbejdsopgaver. Men det gælder alt fra computere til kommunikationssoftware. Det er dit ansvar, at der er styr på det.

 

Overgiv noget mere ansvar

 

Som ansat er det motiverende at få overdraget noget ansvar. Hvis du overgiver noget af dit ansvar til nogle af dine ansatte, viser du, at du ser og hører dem. Det er kun motiverende at vide, at der er et område eller nogle bestemte opgaver, du som ansat har ansvar for. Det giver dig lyst til at gøre en ekstra god indsats.

 

Giv dine ansatte noget igen

 

Dine ansatte dukker hver dag op og gør et godt stykke arbejde for dig og din virksomhed. Du kan skabe mere glæde ved at give noget tilbage også. Det kan f.eks. være i form af et hyggeligt arrangement, en firmafest, firmajulegaver el.lign.

 

Det betyder som regel ikke ret meget, hvad det er. Det handler mere om, at du viser dine ansatte, at du værdsætter dem.

 

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.