Så skal skøjterne findes frem!

Kulden giver nu mulighed for at lufte skøjterne på en midlertidig isbane på Slagteriet. Så frem med skøjterne og benyt chancen, mens frosten er her.

Det er ikke hvert år vinteren giver mulighed for naturlige skøjtebaner. Men den strenge frost, som er over landet i øjeblikket og som ser ud til at vare lidt endnu, har åbent for en hurtig anlæggelse af en naturlig isbane.

Det er ikke en ”professionel” skøjtebane, men en sjov mulighed for vinteraktivitet. Isbanen er anlagt på Slagteriet – lige syd for skaterhallen og med adgang fra Struervej

”Det er en mulighed for at afprøve en isbane, som vinteren bestemmer, hvor længe bliver liggende. Hvis/når det bliver aktuelt i andre vintre, kan en bane måske poppe op andre steder i byen”, siger Teknik & Miljø.

Kaj Bech har været i gang hele natten til onsdag og banen står nu klar til brug. ”Det har været rigtig sjovt at være med til, men nu er vi både trætte og kolde”, siger Søren og Morten fra Kaj Bech, som har været i gang hele natten med etablering af banen.

Nu er banen klar, så kom og vær med.
Færdsel på skøjtebanen sker på eget ansvar.

 

Kayas Pizza box