Så er der klar til strandsport i Holstebro

Beachvolley-banerne ved Hjaltesvej er blevet udvidet til et multi-beach-anlæg, som både borgere, foreninger og skoler kan boltre sig i.

Hidtil har der været et par beachvolley-baner på området ved Hjaltesvej bag ved Rolf Krake Skolen i Holstebro. Men nu er der også baner og faciliteter til beach-håndbold og beach-fodbold og plads til andre alternative former for træning og aktivitet i sand.

Volleyballbanerne er klar til brug. Og målene til håndbold og fodbold kommer på plads i dag – fredag 13. juli.

Frit for alle

Alle borgere kan frit benytte banerne. Desuden har mange lokale foreninger og brugergrupper længe ønsket udvidelsen og bakker op om projektet.

Det nye anlæg giver nemlig flere muligheder for at dyrke både traditionelle og nye former for motion og idræt i sand. Det kan også bruges af fx studerende på de pædagogiske og sundhedsfaglige uddannelser og til at afholde stævner.

Hurtigt og i fællesskab

Kultur- og Fritidsudvalget bevilgede penge til anlægget i maj, og udvalgets formand Lene Dybdal glæder sig over, at det er etableret så hurtigt. Hun ser anlægget som et løft til både formelle og uformelle motionsformer.

– Det er skønt, at så mange aktører har valgt at gå sammen om at realisere ideen. Anlægget indgår også rigtig godt i ”Bevæg dig for livet”, som er den visionsaftale, kommunen har indgået med DGI og DIF om at få endnu flere borgere til at være fysisk aktive. Jeg håber, at alle tager godt imod anlægget, og at der kommer masser af liv på banerne, siger Lene Dybdal.

Indtil videre er det ikke muligt at booke baner. Det tager man fat på at organisere efter sommerferien. Indtil da er det bare at møde op – alle er velkomne til at bruge anlægget. Det ligger på Hjaltesvej lige ved indkørslen til Rolf Krake Skolen.

Foruden Kultur- og Fritidsudvalget har Holstebro Idrætsråd, DGI Vestjylland og TTH Holstebro bidraget til at finansiere multi-beach-anlægget.

Brinks box
Noojins boks alm.